![]() |
#901 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ok ciag dalszy rodziny Kenworth
![]() Jak narazie jest dobrze, zadnych bledow itp itd, jestem dobrej mysli co do pokolen. Dzielo Elwiny - bardzo mi sie spodobalo wiec pstryknelam fote;p ![]() Daisy przeglada badania lekarskie w ogrodzie. ![]() A Paulinie znowu tylek sie przypalil xd ![]() Daisy probuje swoich sil jako pianistka ;p ![]() Cala rodzinka w kadrze ^^ ![]() Kocham miny simow przy roznych sytuacjach! Sa takie naturalne i w ogole...tutaj Elwina zwierza sie Julianowi, ze chlopak do ktorego czula miete potraktowal ja okropnie... ![]() Julian widzac smutna i zawiedziona mine Elwiny obrocil jej slowa w zarty i wreczyl kwiatki ![]() ![]() Julian jako mlody dorosly ![]() ![]() A tutaj Elwina ![]() ![]() A tutaj spia sobie razem, nawet nie wiedzialam kiedy poszli razem spac xD ![]() Zakonczenie szkoly jupiii ![]() ![]() Wspolne pogaduszki w jacuzzi ^^ Elwina ma przeslodka mine :") ![]() Elwina chcac sie podobac...echm echm ![]() ![]() Spocony po cwiczeniach facet naprawiajacy jacuzzi mrrrr xD ![]() Oj oj cos chyba miedzy nimi iskrzy, az wrze chemia! chca sie zjesc nawzajem *,..,* hehehe ![]() Daisy zostala wlascicielka Osrodka naukowego w Sunset ![]() ![]() Lohoho ta szalona mina Pauliny O.o xDD hahaha ![]() Romantyczny wypad we dwoje do ...silowni xd ![]() Daisy szykuje za to smacznego homara mniam, zjadlo by sie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#902 |
|
![]()
Biedny, malutki homar... Na pewno miał żonę i dzieci (albo męża i dzieci, z tej perspektywy trudno zajrzeć pod ogonek)...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
|
![]()
eyvee ale twoje simy są piękne !!!
Rodzina Newton Poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Nadia i Kai wciąż żywili do siebie te same uczucia co kiedyś ![]() ![]() ![]() Córka Dylana - Lynda, wyrosła na nastolatkę ![]() ![]() młodsza córka Dylana Katherina ![]() ![]() Rodzeństwo Amanda, Lucas i Kris odrabiają lekcje ![]() ![]() ![]() Lucas poznał koleżankę ![]() ![]() Lucas oczywiście się zakochał i próbował poderwać Anę ![]() ![]() Elton i jego wiosło ![]() ![]() ![]() A Shine oczywiście uwielbiała swój fortepian ![]() ![]() ![]() Urodziny Krisa i Christin (dziewczyny Krisa) ![]() Życzenie ![]() ![]() Młody dorosły Kris ![]() ![]() Młoda dorosła Christin ![]() ![]() Przyjęcie ![]() ![]() No tak urodziny były do późna... więc Christin została u Krisa na noc ![]() ![]() ![]() Kris skończył szkołę ![]() ![]() Drink z tej okazji się należy ![]() ![]() ![]() Amanda na zjeżdżalni ![]() ![]() ![]() ![]() Kris i Christin świętowali razem zakończenie szkoły ![]() ![]() ![]() A że Kris myślał od dawna o tej decyzji postanowił dłużej nie czekać ! Oświadczył się Christin w stroju kąpielowym ![]() ![]() I wznieśli toast z tej okazji ![]() ![]() +bonus na przyjęciu Krisa pojawiła się urocza paparazzi ![]() ![]() to teraz kto wstawi historię ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
|
![]()
To może teraz moja poczciwa rodzina Betanek, Sobotka i Pinezka
Ech zaniedbałam ich znowu ostatnio byli tu----->http://forum.thesims.pl/showthread.p...78#post1445878 Pamiętacie Maje i Klaudiusza? Czas ich posunął lata lecą.. na dodatek ich syn Cedrik jest już dorosły ![]() ![]() ![]() I smutna wiadomość śmierć zabrała Shazę i Marcina ( rodziców Malwiny i Pawła)[*] ![]() ![]() A tutaj przytulasek sióstr Sobotka przypominam Ida (starsza) i Eris( młodsza) ![]() A tutaj szczęśliwa mama dwóch panienek- Natalka ![]() A to co? Czyżby Cedrik był gejem? 0.0 (szok) nie myliłam się że coś od początku było z nim nie tak, tu ze swoim " mężczyzną " Bradem ![]() ![]() ![]() A tu młodzieniec Julian Betanek , tak syn Malwiny ![]() Mąż Aleksaner, Malwa uważa że nadal jest tak seksi jak za młodych lat ![]() ![]() Malwina i Aleksander Betankowie , nadal bardzo zakochani w sobie ![]() Julek podczas odrabiania pracy domowej i gry na konsolce ![]() ![]() A tu już większe lasencje Eris i Iduś ![]() Eris z mateńką ![]() ![]() Na ploteczki z szwagierką czas , hej ho! ![]() Widać jak trzeba dbać o kondycje mając geny po otyłej matce ![]() ![]() Eris o czym tak myślisz , bo się przewrócisz! ![]() Ida " Dziewczyna z gitarą może molo w tle" ![]() ![]() A tu zaskoczenie bo się okazało że Pani Malwina Betanek na stare lata zaszła sobie w ciąże ![]() ![]() ![]() Z powodu zajścia w ciąże musieli kupić sobie nowy dom, muszę przyznać że był odjazdowy ![]() ![]() Nocne podjadanie, efekty bycia w stanie błogosławionym ![]() Natomiast Julian nasz poczciwy Julek poznał kobietę swoich snów mianowicie Berenikę Zakochany w niej po uszy baranek ,okazywał dziewczynie masę uczucia a ona to odwzajemniała ![]() ![]() ![]() Ostatnie `głaski` przed pojazdem do szpitala ![]() ![]() I tak na świat przyszła Marta, mała słodka Marciaa ![]() ![]() ![]() Ciąg dalszy nastąpi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
|
![]()
Świetne historie
![]() Horsez, mnie interesuje ten dom, wygląda ładnie na zewnątrz, ciekawa bryła, środka za dużo nie widać, ale to jest Twoja produkcja? Ładniutki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
|
![]()
świetni są
![]() ![]() hmmm dawno nie widziałam związku faceta z facetem w simach ![]() ![]() Rodzina Newton znów ja ![]() ![]() poprzednie losy: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Amanda miała urodziny ![]() ![]() Wyrosła na śliczną nastolatkę ![]() ![]() A Kris postanowił wziąć ślub z Christin ![]() Tu wzruszona rodzina (rodzice i dziadkowie) ![]() Państwo młodzi ![]() ![]() Krojenie tortu ![]() ![]() Noc poślubna ![]() ![]() ![]() Shine się trochę postarzała ![]() ![]() I Elton też ![]() ![]() ![]() I buziak ![]() ![]() ![]() Pierwszy dzień Amandy w liceum ![]() ![]() ![]() ![]() Kai ćwiczył przygotowanie drinków ![]() ![]() ![]() Nadia od dawna chciała sobie pomajsterkować ![]() ![]() Za to Shine oddała się całkowicie odkrywaniu eliksirów ![]() ![]() Babcia Nadia odwiedziła Krisa i Christin w nowym domu ![]() ![]() Nadia pokazuje jej wnuki ![]() ![]() Lucas ciągle umawiał się na randki z Aną ![]() Robili sobie zdjęcia ![]() ![]() Patrzyli w gwiazdy ![]() ![]() Aż w końcu pocałowali ![]() ![]() I zostali parą ![]() ![]() ![]() +bonus Co te skrzaty wyprawiają ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 17.09.2011 - 13:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
|
![]()
Dzięki staram sie a Cedrik hm.. poprostu już taki jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
|
![]()
No to moja kolej...
Znowu miałam problem z zapisem z Sunset Valley. Był spokój niedługo w zasadzie. Podejrzewam, że wkrótce i tak trzeba się będzie go pozbyć. Korzystam, póki mogę. Na szczęście mam w zwyczaju robić kopie zapasowe zapisów, co jakiś czas. A co do błędu, to poznikało większość parceli, głównie mieszkalnych, ale nie tylko. Uruchamianie gry bez drobnych dodatków nic nie dało. Ostatnio ściągnęłam kilka domów i dodatków z mts, może to dlatego, ale wątpię. Co prawda pozbyłam się nowości, ale myślę, że problem tkwił w czymś innym. Zmiana aktywnej rodziny NRaasem.... nie polecam. ![]() Próbowałam przenieść ludzi NRaas Porterem, ale były błędy, ostatecznie więc wróciłam do zapisu sprzed simowego tygodnia. Przyśpieszyłam o dwa dni przejście Alecii i Franco do wieku młodych dorosłych i zaczęłam ich związek od nowa. Tutaj są w domu rodziców Franco. ![]() Cichy ślub, zależało mi na czasie. I tak straciłam pół dnia na próbie naprawy zapisu i ponownej przebudowie ich nowego domu. ![]() A tutaj konsumpcja związku... to już ich nowy dom. ![]() ![]() Franco czyta gazetę. Pisano o ich ślubie. W tym mieście nic nie ujdzie uwadze pismaków... ![]() Alecia już odkryła sztalugę w nowym domu... ![]() A Franco ciężko pracuje w piwnicy. Samozatrudnienie to moja ulubiona praca dla Simów. ![]() Ale młodzi mają też czas na rozrywkę... ![]() Alecia jedzie w odwiedziny do rezydencji Ćwirów. W zasadzie to błąd wyniknął właśnie dlatego, że chciałam szybko i tylko na chwilę zmienić aktywną rodzinę. Użyłam NRaasa i to był błąd. Najlepiej jest jednak zmieniać aktywną rodzinę starą metodą, nawet bez tego przycisku, który doszedł w Pokoleniach. ![]() Alecia rozmawia z Grzegorzem Ćwirem, to jest wujek jej męża, ale ona wywodzi się od Kasandry Ćwir, więc to taka jedna, wielka rodzina ![]() ![]() A to główny powód błędu... Mały Venkart Ćwir... Głupie imię. Coś się mu zablokowało i nie mógł przejść z wieku niemowlaka do wieku pełzającego. Pomogło resetowanie go i zmuszenie kodem do urodzin. ![]() Ach jaka ładna ta obrączka... ![]() "Ojej, mdli mnie, ciekawe dlaczego, nie jadłam niczego nieświeżego..." ![]() "No i po kolacji"... ![]() C.D.N, a przynajmniej mam nadzieję... |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
|
![]()
@Anie_1981 - Ale fajny samochodzik,taki malutki
![]() Hej,zaniedbałam moją rodzinę,ale nie podobała mi się ;/ W simsach 2,których już nie mam, miałam moją ulubioną rodzinę, rodzinę Kurkuman ![]() ![]() ![]() A to ten domek,jeszcze bez okien ^.^ ![]() Madzia chciała mieć dziecko i męża,poznała nawet szefa kuchni. ![]() ![]() Ale on ją oszukał,miał żonę i trojaczki,jednak Magda zaszła z nim w ciążę,ale zaraz z nim zerwała ![]() Poznała Lila Blinga,który przyjął jej ciążę i szybko wzięli cichy ślub ![]() ![]() Ale następny ją oszukał,a dokładniej zdradził z pokojówką. A ona z wrazenia urodzila,i zerwala ![]() ![]() ![]() Urodziła się Laura ![]() Niedługo po urodzeniu Laury,urodziła się Kaja. Wiec zrownałam ich wiek. A,i Madzia znalazła chłopaka,z którym miała to drugie dziecko,i postanowili wziąć ślub jak dziewczyny dorosną. Jeszcze fota dziewczynek: ![]() I ślubik ![]() ![]() ![]() ![]() Laura jak się wzruszyła ![]() ![]() +Bonus Cała rodzina ![]() ![]() CDN
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|