|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
eyvee ale twoje simy są piękne !!!
Rodzina Newton Poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Nadia i Kai wciąż żywili do siebie te same uczucia co kiedyś i wciąż sobie to okazywali ![]() ![]() Córka Dylana - Lynda, wyrosła na nastolatkę (Dylan syn Kai'a i Nadii, brat Shine)![]() młodsza córka Dylana Katherina ![]() ![]() Rodzeństwo Amanda, Lucas i Kris odrabiają lekcje (dzieci Shine i Eltona )![]() Lucas poznał koleżankę Była to Ana Larkin. Pochodziła z pobożnej rodziny. Ciągle chodziła do kościoła i musiałam wracać do domu szybko. Rodzice jej byli dość rygorystyczni.![]() Lucas oczywiście się zakochał i próbował poderwać Anę ![]() ![]() Elton i jego wiosło jego skrytą pasją była gitara ![]() A Shine oczywiście uwielbiała swój fortepian wspominałam że moja rodzina to wirtuozi i artyści?? ![]() ![]() Urodziny Krisa i Christin (dziewczyny Krisa) ![]() Życzenie ![]() ![]() Młody dorosły Kris ![]() ![]() Młoda dorosła Christin ![]() ![]() Przyjęcie ![]() ![]() No tak urodziny były do późna... więc Christin została u Krisa na noc ah i był pierwszy raz ![]() ![]() Kris skończył szkołę ![]() ![]() Drink z tej okazji się należy a że Elton (ojciec Krisa) potrafił przyrządzać wspaniałe drinki trzeba korzystać ![]() ![]() Amanda na zjeżdżalni Dzidkowie jej kupili rozpieszczali ją ![]() ![]() Kris i Christin świętowali razem zakończenie szkoły małe przytulaski w jacuzzi ![]() ![]() A że Kris myślał od dawna o tej decyzji postanowił dłużej nie czekać ! Oświadczył się Christin w stroju kąpielowym ![]() ![]() I wznieśli toast z tej okazji ![]() ![]() +bonus na przyjęciu Krisa pojawiła się urocza paparazzi ![]() to teraz kto wstawi historię ?
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|