![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Szczerze mówiąc, są po prostu brzydkie. Okropna szczęka, dziwna broda, za cienkie brwi, w nosie też mi coś nie pasuje, ale ujdzie. Ok, o ciuchach nawet nie wspominam. Napisałaś/eś, ze robisz simy, żeby pokazać je na forum... chodzi o to, że simowie na pokaz zazwyczaj mają być... ładni.
|
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
![]() Pieszczoch zrób panu puu! Pfffffff... Ostatnio edytowane przez Pan_Laptop : 19.03.2011 - 12:31 |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
No to jak się tak nazywa to pisz od razu!
"Przedstawiam wam moje dwie następne simki. To <imię matki> i <imię córki> Od zawsze mieli mało pieniędzy, lecz byli szczęśliwi. Jednak mąż <imię matki>zmarł niedawno w wypadku samochodowym, przez co wiedzie im się coraz gorzej. Mimo to obie kochają się na wzajem i wspierają w trudnych chwilach. <imię córki>jest <cecha> , za to <imię matki> <cecha[np. świetnie gotuje]>" I od razu przyjemniej wygląda. No i rozumiem, że nie mają kasy, ale nie jest powiedziane, że nie potrafią łączyć ciuchów razem. Nie muszą to być Bóg wie jakie ubrania, ale niech będą ładnie połączone. A gdzie dodatki? Jakiś zwykły kolczyk i od razu ładniej. No i nie pokazujesz nam całych simów. Córka ma fajne zdjęcia, ale matce np. nie widać butów. Choć, nie widać ledwo ledwo, ale wiem,że nie pasują. Stare (biedne) wdowy z córką nie mają takich butów, są bardzo eleganckie. Zastanów się nad tym co tu prezentujesz, wydaje mi się,że robisz simy tak " No teraz mam 30 min i szybko muszę zrobić simkę bo obiecałem" A jak nie masz weny? Dodajesz wtedy, kiedy wiesz, że jest dobrze, simy są dopracowane, a nie bo 'tak powiedziałeś i musisz zrobić'. Nie jest ładna? Nie dodajesz, czekasz na natchnienie. Chyba, że masz takie natchnienie, ale coś ci nie pasuje, więc z poprzednim poinformowaniem nas o tym wstawiasz jedno zdjęcie(nie pasują usta- wstawiasz usta itp) A tak btw. masz jakieś dodatki z internetu? Użyj ich czasem, nie za dużo, ale trochę. Pozdrawiam ~Sheila
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Tak jak powiedziała Sheila, simy sprawiają wrażenie, że są robione na odczep się. Tej simce buty od stroju sportowego nie pasują do reszty, gdyby miała koszulkę i do tego krótkie spodenki, to by jeszcze uszło, a do tego stroju to bardziej sportowe. Ma brzydkie brwi i buty w stroju codziennym mi nie pasują. Wygląda jakbyś robil tak: 'Wejde sobie na 10 minut do gry, zrobie coś i wstawię na forum'. Następnym razem, zanim wstawisz, obejrzyj zdjęcia simki(sima) ze 2-3 razy i zastanów się, czy nadaje się na pokaz.
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Chłopie, nie masz talentu do robienia Simów na pokaz.
Ktoś wyżej wspomniał, że takie Simy mają być ŁADNE, a nie takie, jakie Ty tworzysz, bo są poprostu brzydkie. I gratuluję że wkońcu pojąłeś, jak robić zdjęcia do takich prezentacji. Uważam, że nie powinieneś jeszcze zacząć tworzyć na pokaz Simów. Jak się podszkolisz w tym, to czemu nie. |
![]() |
#26 |
|
![]()
Nie podobają mi się Twoje simy. Z tych dziewięciu zaprezentowanych zagrałabym jedynie Chinkę i może tym walerkiem (cokolwiek to znaczy?). Ludzie nie chcą oglądać brzydkich simów. Robisz simy na odwal się i najgorsze jest to, że nie bierzesz uwag do siebie, tylko uparcie trwasz przy tym by wstawić cokolwiek na forum, byle by tylko wstawić.
|
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Hym mi się ona podoba bardzo fajny kształt twarzy i uwielbiam duże oczy
7,5/10
#28 |
|
![]()
Nie bardzo mi się podobają Twoje simy
![]() ![]() Ja też lubię duże oczy, ale nie w tym wypadku... tzn. nie ''na'' tych simach ![]()
![]() |
#29 |
|
![]()
Muszę przyznać, że simy niezbyt mi się podobają. Państwo Video mają niewyraźne zdjęcia, chinka jest mało..chińska
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Pani Okropnicka wygląda staro i ma za duże brwi.
4/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|