![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No nie wiem, nie które rzeczy wydają się nie przemyślane.
Salon mi się nie podoba jest bez wyrazu, a do tego ta nie pasująca tapeta w kwiatki która miała ożywić pomieszczenie. W sypialni znowu moja ulubiona tapeta xd... Okna powinny być bardziej zasłonięte, bo te trzy zasłonki nie zapewnią prywatności ![]() ![]() Za to łazieneczka jest ładna, bardzo mi się podoba ![]() Jadalnia może być, ale nie pasuje do innych pomieszczeń w domu. Kuchnia jest jak dla mnie najlepszym pomieszczeniem w tym domu, ślicznie tam jest ![]() Bryła może być, ale ten płotek ogradzający płaską część dachu nie jest utrafiony. Ogród może być jest taki dziki, tajemniczy, zagospodarowałeś go tak, że nie widać, że jest mały, co jest oczywiście na plus ![]() Hamak jest bardzo fajnym pomysłem, można na pewno w nim wypocząć drzemiąc i obserwując motylki latające po ogrodzie Mam tylko zastrzeżenie co do stoliczka z krzesłami w ogrodzie ![]() ![]() Mam pewien niedosyt po tym projekcie, wiem, że masz większe możliwości w projektowaniu domów, ale tu ich chyba nie wykorzystałeś, ocenię bardzo surowo 6/10 Bo po prostu myślę, że robiłeś ten projekt tak bez pasji i stać Cię na o wiele więcej ![]() pozdrawiam Einarr |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|