![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Boje się tej simki, normalnie
![]() Za duże oczy, za duży nos, za duże usta, za duży podbródek i uszy chyba też ma za duże. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Musisz miec opinie od kochającej mamusi >D
To ta simka, co mi mowiles o niej na gg? : D Plusy: ladna prezentacja - musisz starac sie robic je tak, zeby bylo widac simke, usta - pelne mi sie podobaja ♥, ksztalt twarzy - ogolnie jest fajny, ale te wszystkie minusy ja psuja ;<, bladosc - kocham blade simki, ta wygl;ada jak wampir ^^, mocny makijaz - uwielbiam, ale tutaj troche nie pasuje do jej buzki ;< Minusy: za duze oczy - sa jak spodki ![]() ![]() Jest fajnie ubrana, bransoletki i paznokcie mi sie podobaja. Pracuj dalej, szczrgolnie nad prezentacjami. Kiedy zdjecia sa ciemne nie 'pociemniaj' ich. ;-)
![]() |
#44 |
|
![]()
Nesyetta - co do nosa to już tłumaczyłem.
![]() Dzięki. ![]() Searle - hah, będzie Cię dręczyć po nocach! ![]() muffindance - tak mamo, to ta. ; * XD taa, nos i oczy - masakra, wiem XD ![]() Dzięki wszystkim. ![]()
![]() |
#45 |
|
![]()
Kolejna Simka, rudzielec ^^
Dedykuję ją muffindance ; D Sam nie wiem czemu, chyba dlatego że podobne imię XD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 |
|
![]()
Według mnie te kolczyki nie pasują. Mam też pewne zastrzeżenie co do stroju. Może gdyby ta bluzka była koloru np. niebieskiego byłoby lepiej. Po prostu fajnie by kontrastowała z włosami.
Oczy wyglądają, jakby były przymrużone. Bardzo ładne soczewki. Fajne włoski ![]() Ogólnie nie jest źle. Simka sprawia wrażenie takiej... poważnej. Dam 9/10 bo chociaż nie pasuje mi to, co już wymieniłam, to i tak simka mi się podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
No taka normalna, ale nie brzydka.
Mi się podoba 8/10, tylko mogłaby mieć inną szminkę jakąś jaśniejszą : ) |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Tylko 2 osoby?
Nesyetta - właśnie miałem problem co do kolczyków, i wybrałem te ![]() A oczy właśnie są dziwnie przymrużone... To nie soczewki. ![]() Einarr - dzięki, co do szminki to chyba masz rację. : D Ktoś jeszcze? : )
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Jak dal mnie to Twoja najładniejsza Simka
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Julie jest fajna, ale jakaś taka nieprzyjemna z twarzy. Nie wygląda na sympatyczną. Raczej na wyniosłą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|