![]() |
#172 |
Reputacja: 10
|
![]()
Spróbuj ręcznie odinstalować grę, razem ze wzmiankami w rejestrze i później ponownie ją zainstalować na koncie z pełnymi uprawnieniami administratorskimi, oraz używając takiego folderu docelowego, jaki gra sama zaproponuje podczas instalacji.
Tutaj masz instrukcję dotyczącą ręcznego usuwania gry The sims 3. Pamiętaj również, aby instalować podstawę The sims 3 jak i dodatki na tym samym dysku. (Jeśli podstawa jest zainstalowana na C, dodatki nie mogą być instalowane na D i odwrotnie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam taki problem, że zrobiłam reinstalkę Sims3, z tą jednak różnicą że tym razem wszystkie dodatki zainstalowane zostały na praktycznie czystym dysku D, co by uniknąć w przyszłości konieczności reinstalki ze względu na brak miejsca na dysku(wcześniej były na C), więc chyba gra w takim wypadku jest instalowana "na czysto", bez pozostałości które zostały na dysku C? Żadne miasto nie chce się wczytać, ani wgrany save, ani też całkiem nowa gra, komp się zawiesza, nawet menedżer plików nie działa. Co robić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
Witam!
Mam problem z grą. Po zainstalowaniu włączam ją i robię graj. Pojawia się czarny ekran i zaraz potem znika. Co robić POMOCY ! Czytałem w necie że może moja karta graficzna nie Pixel Shader 2.0. posiadam Nvidie GeForce gt240 |
![]() |
![]() |
#175 |
|
![]()
Witam, z góry na wstępie jako nowa użytkowniczka chciałabym się przywitać.
![]() Ostatnimi czasu mam problemy z grą. Gra jest już parokrotnie reinstalowana a problem nadal namiętnie się powtarza. Otóż, przy włączaniu gry ekran staje się czarny a ja muszę wychodzić z tego magicznym przyciskiem z "flagą" windowsa. Następnie pojawia się następujący komunikat : ![]() Wie ktoś co to może być? Gra jest oryginalna. Jedynymi dodatkami z internetu są mody Nraas i kilka fryzur/ubrań/mebli które wcześniej działały bez szwanku. Ps: nie wiem czy pytanie zadałam w dobrym wątku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
Już kilkakrotnie reinstalowałam simsy i za każdym razem pojawia się the sims 3 launcher przestał działać. Wszystko zaczęło się od ściągnięcia dema zwierzaków. Jest to na prawdę bardzo irytujące. Czy ktoś mógłby mi spróbować pomóc?
Przejrzałam google w poszukiwaniu rozwiązania i niestety go nie znalazłam. EDIT: Problem rozwiązany, wystarczyło wyczyszczenie rejestrów CClean'erem ![]() Ostatnio edytowane przez londine : 30.09.2011 - 19:42 |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]()
Witam problem dotyczy sims 3 i dodatkow po zmroku , akcesoria, kariera , wczesniej te simsy normalnie chodziły a teraz jest problem , gdy właczam jest czarny ekran , gdy wlaczam przez launcher sims 3 wyskakuje blad weryfikacji plyty ;/... . a wczesniej normalnie działały
|
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
hej, ma taki problem z TS3 i niewiem jak go rozwiązać a mianowicie, gra sie ladnie zainstalowala bez problemow, ale jak chce uruchomic gre to wyskakuje mi komunikat ze mam podac klucz, podaje tam ten klucz ale niestety caly czas mi wyskakuje to samo, "podaj ponownie klucz"
|
![]() |
![]() |
#179 |
|
![]()
Cześć, nie mogę urhcuomić gry!! Mój problem polega na otwieraniu Programu Startu The Sims 3, jednak gdy naciskam już START, gra się zcina, i wgl nie włącza, i tak cały czas. Z góry dziękuję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]()
moj laptop :
HP PAVILION G7 WINDOWS 7 HOME PREMIUM service pack 1 64-bit, 3gb, AMD RADEON HD 6470M WYWALA ;( prosze o pomoc. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|