![]() |
#141 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Sprawdziłam - SimPe pokazuje tam "§Subject".
Tak będziesz miała najprawdopodobniej z każdym Simem, którego wskrzesisz. Nasuwa się wniosek, że EAxisowi nawet nie chciało się zrobić poprawnych wspomnień zabitym Simom... Ostatnio edytowane przez Liv : 17.09.2011 - 16:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie mam tak ze wszystkimi Simami, wskrzesiłam potem jeszcze kilka i nie mieli. Ale dzięki za pomoc, sama bym nic nie wymyśliła
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
Jak usunąć dom na fundamentach? Coś jak mają Biedacy i dwa domy obok. Usunąć sciany moge, lecz podłoga zawsze zostaje, i takie ściany pod domem. Nie wiem jak to się nazywa.
![]()
![]() |
#144 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Normalnie narzędziem do usuwania fundamentów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
Na to wpadłem, ale to nic nie daje. Być moze dał by coś młoteczek, ale nie mam zainstalowanego dodatku, w któryym on się pojawia.
![]() |
#146 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Trzeba "narysować" nowe fundamenty w tym samym miejscu tylko z wciśniętym klawiszem CTRL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
dawno nie grałam w dwójkę i mam problem z ustawianiem przedmiotów poza siatka,kod boolprop snapobjects... mi nie działa albo trzeba go wpisać z innym kodem?
|
![]() |
![]() |
#148 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ilona - http://www.pixelrage.org/download/Si...2.31-3811.html
SeeThem ma tę opcję jakby co. Tylko, że chyba kod działa od dodatku "Na Studia" |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Witajcie
![]() Mam mały, ale bardzo denerwujący problem. Chodzi oto, że gdy zamawiam pizze/chińszczyznę dostawca normalnie wysiada ze swojego samochodu, potem zaczyna kręcić się na drodze, po 30-60 simowych minutach odkłada zamówione jedzenie niby na krawężnik, ale ono znika i oczywiście płace za to... Nigdzie nie ma tej pizzy... Jedyny hack jaki posiadam to See Them 2. Bardzo proszę pomóżcie, chciałabym, żeby moi simowie w końcu zjedli sobie tą pizze i nie płacili za powietrze. |
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]()
Björk kod działa o podstawy, na 100%. AgnEs. może spróbuj moveobject on i zabierz mu pizze, posta na blacie. Albo spróbuj go przywitać, on poda Twojemu simowi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|