![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie, simka Ci zdecydowanie nie wyszła. Wszysko jest w nadmiarze, przytłaczają kolory, wzorki i inne bajery. Denerwuje mnie kolor odrostów i szminki.
3/10
![]() |
#13 |
|
![]()
Zieew. Piżama wygląda jak nieudany debiut abstrakcjonisty, w ogóle cała szafa wieje tandetą. Cień do powiek jak z facjaty sklepowej w monopolowym. Całkowicie natomiast podzielam Twoje zdanie o Simach "maxisowych". Te z neta, zwłaszcza z sims 2 są przeważnie odpychające, włącznie z ciuchami, które wyglądają jak niedoróbki. Czasem oglądam przyzwoite a nawet bardzo dobre prace plastyczne niektórych użytkowników a potem patrzę na ich simy i zdejmuje mnie przerażenie: gdzie zniknęło ich poczucie estetyki? Hełmy na łbach, ciała jak nie kanciaste to barczyste niczym nrd-owska pływaczka. I jeszcze niektóre dziewuszki rozpływają się w zachwytach nad "ciachami" jakie tworzą. Pigmalionizm doktora Moreau.
|
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
zielone oczy i niebieski cień?
nie, to się nie trzyma kupy, do tego ma za pełne usta ![]() faktycznie wygląda staro, ale nie zniechęcaj się, twórz dalej! ![]() a co do wypowiedzi pseudo kolegi powyżej, to miło wiedzieć, że zajrzałeś do naszego zacnego fanklubu, niestety - nie dla psa kiełbasa, więc nie możesz pozachwycać się z nami ^^ co chcesz osiągnąć takimi długimi wywodami na mój temat? napisać drugą biblię diabła? jeśli tak, to życzę powodzenia, masz na to cały swój barwny żywot >D
![]() |
#15 |
|
![]()
Maxisowe nie znaczy naturalne, wręcz przeciwnie, powiedziałabym, że są kompletnie nienaturalne, jakieś takie jak z kreskówki. Jest bardzo zwyczajna i wygląda jak wszystkie simy ze skrzyni zrobionej przez Maxisa, czyli kompletnie nieciekawie.
|
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Ja tam wolę nie ściągać sobie nic z Internetu.Może pare fryzur,ale NIGDY nie mody itd.Nie będę kłamać,nie umiem i jak ściągnę mi nie wchodzą.A simka...Nawet ładna.Tylko mogłabyś zmienić kolor skarpetek na czarne do piżamy.
9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Francesca ma zbyt duże usta i nie pasuje jej ten kolor włosów.
7/10 Edit: Włosów? xd Miałem na myśli oczu! Ostatnio edytowane przez Narutoman : 24.10.2011 - 18:04 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Przykro mi to stwierdzić ale simka jest brzydka no na serio nie podoba mi się wygląda staro..
Jednak czekam na kolejnych simów ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
A moim zdaniem jest bardzo ładna. Usta może troszkę za duże, ale po za tym wszystko ok.
Czekam na sima ![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
dziękuję
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|