|
|
#41 |
|
Reputacja: 10
|
Dziękuję, kłaniam się do stópek.
|
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
|
A ja osobiście nie znoszę takiego stylu u facetów. Jest kompletnie antymęski. Ta fryzura dobra jest dla małych chłopców. Do tego ma jakiś makabryczny błyszczyk (?) na ustach
Nie umiem niestety zachwycać się facetem, którego można określić co najwyżej mianem chłopca, bo mężczyzny na pewno nie
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
|
Doskonale rozumiem Twoje zdanie, Kestrel. To po prostu musi się podobać, ja się tym zauroczyłam podczas grania w dwójkę i przeniosłam ten "azjatycki" styl do the sims 3. Nie zawsze wychodzi, ale możesz być pewna, że nie każdy mój sim tak wygląda. Po prostu staram się, aby każdy był inny, w swoim rodzaju.
Dziękuję za komentarz. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
|
Fajny jest, tylko przez tą chustę wygląda jakby się przeziębił - szczególnie na trzecim zdjęciu
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
|
Vince jest przystojny. Bardzo ładny, podobają mi się tatuaże i włosy. Ogólnie z niego taki przestępca, lubię to!
|
|
|
#46 |
|
|
No to zaczne od poczatku:
Jamie jest śliczna, a na ostatnim zdjęciu wygląda bardzo realistycznie. 10/10 Josephina na kilku pierwszych zdjęciach wygląda dośc zdołowanie i smutno. Na kilku ostatnich jest juz jakoś lepiej. 8/10 Michael na pierwszym zdjęciu jest... jakby to ująć... dziwny Ale mi sie bardzo podoba. 9,5/10 (za to pierwsze)Clay ten to mi się nie spodobał, nie lubie takich chłopaków, a do tego ma dziwna twarz... 7/10 Vince na trzecim wygląda jak narkoman. Ma jakby dziwne dość usta i oczy, jakby siniaki pod nimi. Ale i tak jak na złodziejaszka jest bardzo podobny . 9/10ten to mi się nie spodobał, nie lubie takich chłopaków, a do tego ma dziwna twarz... 7/10
|
|
|
#47 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
|
Niby jest ładna, ale... Nie podoba mi się kształt ust - nie żeby był brzydki, po prostu ja takich nie lubię - i ta ciemniejsza górna połowa twarzy. Odrobinę jaśniejszy róż by się przydał.
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
|
Ma śliczne oczka, ale przez brak uśmiechu wygląda sztucznie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Guest
|
Ładna, bardzo podobna do simów tworzonych w 'dwójce'
usta są troszkę za bardzo tak jakby zakrzywione w dół : ( Poza tym simka bardzo ładna 9/10 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|