![]() |
#4581 |
Reputacja: 10
|
![]()
Juhas, Ośrodek Jeździecki jest króliczą norą i o tym twórcy wspominali wielokrotnie. No a w Demie jest to tylko mała, srebrna kulka, bo nie ma prawdziwych obiektów ze zwierzaków. To też potwierdza, że to królicza nora.
Searle, gratuluję króliczka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4582 |
Guest
|
![]()
Rasy zwierząt według dema:
Duże ptaki: Afrykańska papuga szara Ara niebiesko złota Kakadu Gryzonie: Szczur Świnka morska Wiewiórka Węże: Boa zielony Pończosznik Pyton miniaturowy Jaszczurki: Anolis Gekon Iguana Żółwie: Terapena karolińska Żółw Czerwonouchy Żółw malowany zachodni |
![]() |
![]() |
#4583 |
|
![]()
Nowe zdjęcia
Informacje opublikowane przez SimsVIP: Czy w Appaloosa Plains znajdziemy nowe budynki typu królicza dziura? Tak! Dodaliśmy m.in. specjalne centrum dla koni, gdzie będą mogły one wziąć udział w wyścigach i zarabiać simoleony. Wszystkie znane dotąd królicze dziury zostały także przebudowane by pasowały do charakteru nowej okolicy. Ilu nowych miejsc publicznych możemy się spodziewać? Przede wszystkim mamy 3 parcele dedykowane naszym głównym czworonogom. Mam tu na myśli specjalny park dla psów, kocią dżunglę oraz ranczo dla koni. Ponadto, mamy także mnóstwo nowych parków i miejsc do spędzenia przyjemnego popołudnia. Czy w mieście znajdziemy specjalny punkt weterynaryjny? Nie. O zwierzęta dbamy jedynie w domu. Ta opieka powinna im w zupełności wystarczyć. Czy w mieście znajdziemy Centrum Adopcyjne? Nie. Jednak zwierzęta można adoptować przez telefon lub używając komputera. Brązowe liście na drzewach w Appaloosa Plains sugerują, że następnym motywem dodatku będą pory roku. To dobry trop? Stylizacja drzew była konieczna, by Appaloosa Plains miało swój klimat i wyróżniało się na tle Riverview oraz Sunset Valley. Czy możemy spodziewać się nowych krasnali ogrodowych/gnomów? Tak! Mamy kilka nowych figurek. Głównie są one związane ze Zwierzakami. Jakie zwierzęta typu NPC pojawią się w grze? W mieście będzie można spotkać m.in.: szopa, jelenia, sarnę oraz dzikiego konia. Czy zwierzęta mogą jechać z nami na wakacje? Niestety władze wakacyjnych miast nie są zwolennikami zwierząt. Informacje opublikowane przez SimsNieuws: Czy simowie mogą być uczuleni na zwierzęta? Jest to możliwe, jednak tylko w The Sims 3 Zwierzaki na PlayStation3 oraz XBOX360. Mamy tam do wyboru nową cechę charaktertu sima, która odpowiada za alergię. Czy koty naprawdę mogą zjeść rybkę z akwarium? Koty bardzo lubią obserwować ryby w akwarium. Są zaintrygowane ich wyglądem i falującym ogonem. Jednak kiedy przychodzi czas łowów... są bezlitosne. Czy zwierzęta mogą same otwierać drzwi, czy muszą to robić dla nich simowie? Zwierzęta mogą same sobie otwierać drzwi do czasu, aż ich właściciel im tego zabroni.
The boy that you loved, is the man that you fear. Ostatnio edytowane przez Ejak : 03.10.2011 - 12:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4584 |
|
![]()
Może ta informacja była już wcześniej ale nie moge znaleźć, będą chomiki?
Mam nadzieję, bo sama ma jednego i chciałabym mieć w grze ![]()
![]() |
#4585 |
|
![]()
Chomiki będą.
Kurcze, raz piszą, że zwierzaki będą mogły podróżować, innym razem nie... Niech się zdecydują. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4586 |
|
![]()
Chmoki będą, też jednego se zrobię. A też na jakimś screenie była simka która trzymała na rękach coś podobnego do koszatniczki, tylko z bardziej puszystym ogonem. To była chyba wiewiórka, tak? Ja włąsnie tez ja zrobię ^^ I nazwę ją... Moranka
![]() eDiT: Oni najpierw mówili, że zwierzaki mogą podróżować samochodem po mieście, jeśli jadą ze swoim panem/ panią. Ale za granicę do ze zwierzakami nie można... ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Maszka : 03.10.2011 - 13:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4587 |
|
![]()
Lonżowanie źrebaka, to jedno ze zdjęć, do których linka dał Ejak...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4588 |
|
![]()
Znowu te puste oczy... Fajnie to wygląda, mam nadzieję że będzie to działało podobnie jak zabawa układanką u małych dzieci.
Co do listy małych zwierząt to myślę że w docelowej wersji będzie ich więcej, naprawdę, 3 gatunki mnie nie usatysfakcjonują.
![]() |
#4589 |
|
![]()
Są po 4 rozsiewacze dla gryzoni, węży, jaszczurek i żółwi, i aż 8 rozsiewaczy dla ptaków, bo 4 to mały rozsiewacz i 4 to duży. Nie wiem czy np. "Mały rozsiewacz ptaków", oznacza, że jest ich mało, czy że to będzie mały gatunek, np. kanarek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4590 |
|
![]()
O, to fajnie, że będą chomiki
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |