![]() |
#211 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za płoty, mam tak samo, widać tak musi być.
Jak zapłodniłeś klacz?! Ja nawet nie mam opcji romantycznych między konikami.... Co trzeba zrobić? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
Otóż musisz kliknąć na jakiegoś dorosłego konia i kliknąć na tą skrzynie skarbów, i kupić nagrodę ,,Kupon na klonowanie zwierzaków" co najśmieszniejsze nie musi być to klacz
![]() później dajesz na plecak (czyli wyposażenie konia) i dajesz wykorzystaj kupon już dokładnie nie wiem jak nazywa się ta opcja ![]() Kieruj się tym co napisał jeden użytkownik na zapytaj: Wystarczy że tam w menu głównym dasz Shift+Ctrl+C i tam wpiszesz testingcheatsenabled true. Później wybierasz zapisaną grę, dajesz na swojego sima (którego chcesz) ,dajesz na tą skrzynkę po prawej stronie, trzymasz Ctrl i klikasz tak między skrzynką a liczbami. Jedno kliknięcie da ci 500 szczęścia życiowego. Klikanie działa na wszystkie przyciski myszki więc możesz klikać wszystkimi naraz i będzie ci dodawać po 1500 szczęścia życiowego. A tu jeden screen ![]() Twój Ciapek ma fajnego szczeniaczka ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
|
![]()
Acha..... Czyli to wcale nie jest dziecko dwóch koni, tylko klon jednego... A też tak masz, że jak dajesz na "zmień sierść i obrożę", lub jak wysyłasz Sima do laboratorium na operację plastyczną, to się gra wiesza? Bo ja jak załaduję w trakcie gry CAS lub CAP, to nie da się z tego wyjść...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja myślę że te wszystkie problemy z grafiką rękami simów,czarne głowy psów i kotów ,błąd zapisu i wieele innych są spowodowane tym że demo nie jest do końca dopracowane, i w pełnej wersji na pewno tak nie będzie. I tu o to kolejne screeny z przerobionej wersji CAP'u: ![]() ![]() Agnieszka znalazła w parku Arę, ale papuga może poczekać do 21 października ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#215 |
|
![]()
Ja mam ustawienia graficzne na maksa, więc u mnie zwierzęta jeszcze jakoś wyglądają, ale jest problem graficzny ze źrebakiem, klonem Komety. Miałam tak na samym początku, gdy jeszcze grałam w małym świecie, że tekstura koni była taka, jakby były z porcelany... Ja nie wiem jak to wyjaśnić lepiej i nie wiem czy screeny to oddają, ale dorosłe konie w SV prezentują się dobrze, tylko to źrebię tak teraz ma. Dosłownie tekstura jest taka brzydka, rozmyta i do tego się błyszczy, dając wrażenie właśnie takiej porcelany. Oczy źrebaków z bliska nie są aż takie złe, trochę te tęczówki widać, ale trzeba dawać dorosłym koniom jasne oczy, żeby im się rodziły źrebaki z normalnymi oczami. Gdyby źrebię miało jasne tęczówki nie byłoby źle.
Źrebię nazwałam Jaśminka... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]()
Aj jakie ty masz piękne konie (chodź twoją kometę mam w grze
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
|
![]()
Te koniki wyglądają, jakby miały taką lśniąca sierść
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]()
No właśnie, ale to nie wygląda korzystnie. Koniom sierść się nie lśni, jest matowa... a jeśli nawet zastosuje się jakiś nabłyszczacz, to nie jest to aż tak intensywne. W tej wersji jest to po prostu brzydkie. Nawet na 200% jest pewne, że to wadliwa grafika, bo u mnie tylko źrebię tak wygląda, a ikonkę (avatar), ma normalny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
|
![]()
No dokładnie, jamby się w nich wszystko odbijało jak od szkła. Wyglądają tak jak mówiła to anie_1981 jak z porcelany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
|
![]()
Moje dorosłe konie wyglądają normalnie, wystarczy przejrzeć zdjęcia. Ale najwyraźniej Demo nie przewiduje oglądania źrebiąt, kociaków czy szczeniaków, nie da się ich stworzyć w CAP, więc pewnie nie dodano dla nich dobrych tekstur. Za to dorosłe konie zaczęły mi ładnie wyglądać (czyli być matowe, nie błyszczące), odkąd porzuciłam mały świat i zaczęłam bawić się w Sunset Valley.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|