![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzieki za mile komentarze ^^ Kurcze anie moje simki nigdy tak nie lewitowaly
![]() Ciag dalszy rodziny Kenworth;] Elwina kochala swoje miasto wiec je namalowala ^^ ![]() Ayame bawiaca sie na slizgawce ![]() ![]() No i czas na emeryturke ;D Daisy jako babcia... ![]() ...oraz James ![]() ![]() Od kiedy duchy moga auto prowadzic O.o ![]() Ayame zapyla na rowerku bo spoznila sie na szkolny autobus xd ![]() Daisy poszla do ksiegarni i.....nagle pelno simow zaczelo sie pojawiac i nie zdarzyly sie nawet wczytac bo komp mi nie wyrabial 4 fpsy mialam...ale gdyby moglo to by spadlo do minus iles QQ ![]() Daisy uczy sie charyzmy w nowej kuchni. ![]() Julian dalej dba o forme bo czeka go wiele meczow. ![]() James dalej pisze ksiazki... ![]() Jeden z wczesnych nudnych porankow... ![]() Daisy nie ma sie juz komu przechwalac wnuczka jak wlasnej corce xD ![]() Bitwa na poduszki codziennie rano to rytual rodziny Kenworth ;p ![]() "Oj ty moja slodzinko malenkaa!" ![]() Przytulny zakatek malarski ![]() ![]() Daisy i jej pierwsze roslinki ogrodowe. ![]() Elwina zas imprezuje w wybudowanej spelunce w miescie przez Kenworth'ow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|