![]() |
#971 |
Reputacja: 11
|
![]()
Podziwiam was że chce wam się grać takimi dużymi rodzinami ja zazwyczaj kończę na 3 pokoleniu albo nawet czasami na 2. Ja może za jakiś czas też opisze swoja obecna rodzinkę.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#972 |
Guest
|
![]()
ANIE gdyby każdy z takim tempem się hajtał jak twoje simy,księża by nie wyrabialiby ze slubami
![]() Kordianowi i Leandzre trudno było się otrząsnąć po tragicznej śmierci rodziców,tym bardziej,że groził im dom dziecka.Nie mieli wszak nikogo,kto by ich przygarnął. Jedyna rodzina jaka im zostałą (mowa o siostrze Przemka) wypieła się na nich. Rodzeństwo już pogodziło się ze swoim losem, gdy okazało się że w Twinbrook mieszka przyrodni brat Antoniny-Boromir,który zgodził się przygarnąć sierotki. Boromir okazał się spoko wujaszkiem. Pracował jako mechanik samochodowy,i mieszkał w niewielkim domku na peryferiach miasta. Pojęcia o wychowywaniu dzieci miał zero. Naszczęści pomogła mu jego nerzeczona Betw,która szybko zaprzyjażniła się z dzieciakami. W domu zapanowała iście rodzinna atmosfera. Wspólne zabawy, wypady na miasto, posiłki, czytanie bajek do snu powodowały,że rodzeństwu wracałą chęć do życia. Kordian dostawał świetne wyniki w szkole,a Leandra rozwijała talen malarski. Nadeszły lepsze dni dla osieroconego rodzeństwa,ale czy na długo.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miałam podobną sytuację. Wiktor Choo... Na parę dni przed jego śmiercią ze starości zorientowałam się, że jest ostatnim żyjącym facetem z tym nazwiskiem... Miał romans z kobietą "dorosłą". Kazałam się im hajtnąć, czego z reguły nie robię, bo nie lubię mieszać różnych grup wiekowych. Chodziło o to, by zdążył przed śmiercią mieć syna... Udało się, urodził się Isaac. Teraz jego matka, Nadia, zmarła i został sam. Jest nastolatkiem, na kilka dni przed młodym dorosłym. Przeprowadziłam go do któregoś z domów Klanu, rodzina musi sobie pomagać... Od Isaaca wiele zależy. Chcę, by miał dwóch synów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
|
![]()
A oto krótkie wprowadzenie do Historii mojej rodziny
Moja rodzina do wczoraj składała się z Ani Fiołek i Adama Czupryny i byli tylko współlokatorami ale to się, zmieniło i są parą mają dziecko córkę Adę. Mieszkają w Twinbrook. Adam pracuje w wojsku Ania w Policji.Planuje by Adam Oświadczył się, Ani jak już Ada będzie chodzić do szkoły. Adam jest starszy od Ani bo jest już w wieku dorosłego natomiast Ania jest młoda dorosłą a Ada jest obecnie małym dzieckiem. Ania i Adam sporo czasu poświęcają swojej córeczce ale też skupiają się, na rozwijaniu karier i pielęgnowania ogródka. Ania z Adą ![]() Ania postanowiła wyjść wieczorem z małą na spacer do parku ![]() Ada bawi się swoim WP w parku ![]() A jej mama zajęła się przygotowaniem Hot-dogów ![]() Potem zaczęła uczyć Adę mówić ![]() Po powrocie Adam zaczął uczyć Adę chodzić ![]() A Ania zajęła się ogródkiem. ![]() Na dzisiaj to tyle jak dzisiaj porobię trochę zdjęć mojej rodzince to jutro wieczorem wstawię dalsze ich losy. Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 07.10.2011 - 09:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
|
![]()
Fajna historia. Adzie się chce spać, a tatuś ją jeszcze chodzeniem męczy!
![]() Kolejna, jakże emocjonująca, część tasiemca o tytule: Klan Bardów! ![]() Fred i Ginger dostali prezenty ślubne, wypada napisać listy z podziękowaniami. Padło na Franco ![]() ![]() Ginger ma niestrawność, lub jest w ciąży! ![]() Posiłek, uwielbiam wspólne posiłki. Tutaj jedzą sajgonki, ich ulubioną potrawę... ![]() Fred... ogląda obrączkę..!? To takie... niemęskie... ![]() ![]() Przyszła mama relaksuje się na huśtawce. Możliwe, że po prostu sprawdza wytrzymałość przyszłej zabawki swojego dziecka... ![]() Fred przy desce kreślarskiej. ![]() No już wkrótce... Ginger nie może się doczekać dziecka. ![]() Prywatna impra domowników. ![]() Eric przyrządza drinki. Przyszła mama nie piła! ![]() ![]() Susan wraca ze studniówki... Tutaj mam bardzo fajne odczucia. Susan nie ma chłopaka, poszła na studniówkę sama. Na studniówce się zakochała... Ktoś z nią flirtował. To bardzo przyjemne, że gra jej poszukała chłopaka.. Jeszcze fajniejsze jest to, kim jest ten chłopak, to... Isaac Choo! Pisałam o nim kilka postów wyżej. Niczego nie robiłam, by oni byli parą, więc to totalny przypadek. Ale to bardzo fajny pomysł, będę mogła zadbać, by rodzina Choo nie wyginęła. ![]() Ginger rodzi! Przerażenie na ich twarzach mówi samo za siebie, co teraz będzie?! ![]() Tutaj już spokój... Urodził się mały Daniel... ![]() -Czy ty wiesz, że przez ciebie mama i tata zarwali nockę? ![]() Fanty Susan ze studniówki... ![]() Daniel... ![]() Jest dzień, ale rodzice Daniela muszą odespać noc. ![]() Bonusik ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 09.10.2011 - 20:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
|
![]()
Saheli019 to smutne
![]() ![]() ![]() miłośniczka zwierząt świetna historia ![]() ![]() ![]() ![]() anie_1981 ale ty ich szybko rozmnażasz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#977 |
Guest
|
![]()
Saheli019 - bardzo cię ciesze, że Kordian z Leandzią znaleźli dom, już zaczynałam się martwić
![]() ![]() anie 1981 uwielbiam twoich simów.! Ciągle czekam z niecierpliwością na więcej fotek ![]() miłościczka zwierząt podoba mi się twoja historia, taka z życia wzięta jak wspomniała Justyna0307 ![]() Przez ostatni tydzień mało grałam w simsy ( głupia szkoła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domek dla Lalek - 3 syp, 3 łaz ![]() Przyjazny Dzieciom, Za zgodą Mamy - 4 syp, 3 łaz |
![]() |
![]() |
#978 |
|
![]()
mam przyjazny dzieciom i mieszka tam obecnie 8 simów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#979 |
|