Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.10.2011, 13:33   #971
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Podziwiam was że chce wam się grać takimi dużymi rodzinami ja zazwyczaj kończę na 3 pokoleniu albo nawet czasami na 2. Ja może za jakiś czas też opisze swoja obecna rodzinkę.
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.10.2011, 15:59   #972
Saheli019
Guest

ANIE gdyby każdy z takim tempem się hajtał jak twoje simy,księża by nie wyrabialiby ze slubami

Kordianowi i Leandzre trudno było się otrząsnąć po tragicznej śmierci rodziców,tym bardziej,że groził im dom dziecka.Nie mieli wszak nikogo,kto by ich przygarnął. Jedyna rodzina jaka im zostałą (mowa o siostrze Przemka) wypieła się na nich. Rodzeństwo już pogodziło się ze swoim losem, gdy okazało się że w Twinbrook mieszka przyrodni brat Antoniny-Boromir,który zgodził się przygarnąć sierotki.

Boromir okazał się spoko wujaszkiem. Pracował jako mechanik samochodowy,i mieszkał w niewielkim domku na peryferiach miasta. Pojęcia o wychowywaniu dzieci miał zero. Naszczęści pomogła mu jego nerzeczona Betw,która szybko zaprzyjażniła się z dzieciakami.

W domu zapanowała iście rodzinna atmosfera. Wspólne zabawy, wypady na miasto, posiłki, czytanie bajek do snu powodowały,że rodzeństwu wracałą chęć do życia. Kordian dostawał świetne wyniki w szkole,a Leandra rozwijała talen malarski. Nadeszły lepsze dni dla osieroconego rodzeństwa,ale czy na długo....

Odpowiedź z Cytatem
stare 06.10.2011, 20:57   #973
anie_1981

Reputacja: 10

Miałam podobną sytuację. Wiktor Choo... Na parę dni przed jego śmiercią ze starości zorientowałam się, że jest ostatnim żyjącym facetem z tym nazwiskiem... Miał romans z kobietą "dorosłą". Kazałam się im hajtnąć, czego z reguły nie robię, bo nie lubię mieszać różnych grup wiekowych. Chodziło o to, by zdążył przed śmiercią mieć syna... Udało się, urodził się Isaac. Teraz jego matka, Nadia, zmarła i został sam. Jest nastolatkiem, na kilka dni przed młodym dorosłym. Przeprowadziłam go do któregoś z domów Klanu, rodzina musi sobie pomagać... Od Isaaca wiele zależy. Chcę, by miał dwóch synów.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2011, 09:51   #974
miłośniczka zwierząt

A oto krótkie wprowadzenie do Historii mojej rodziny
Moja rodzina do wczoraj składała się z Ani Fiołek i Adama Czupryny i byli tylko współlokatorami ale to się, zmieniło i są parą mają dziecko córkę Adę. Mieszkają w Twinbrook. Adam pracuje w wojsku Ania w Policji.Planuje by Adam Oświadczył się, Ani jak już Ada będzie chodzić do szkoły. Adam jest starszy od Ani bo jest już w wieku dorosłego natomiast Ania jest młoda dorosłą a Ada jest obecnie małym dzieckiem. Ania i Adam sporo czasu poświęcają swojej córeczce ale też skupiają się, na rozwijaniu karier i pielęgnowania ogródka.
Ania z Adą

Ania postanowiła wyjść wieczorem z małą na spacer do parku

Ada bawi się swoim WP w parku

A jej mama zajęła się przygotowaniem Hot-dogów

Potem zaczęła uczyć Adę mówić

Po powrocie Adam zaczął uczyć Adę chodzić

A Ania zajęła się ogródkiem.

Na dzisiaj to tyle jak dzisiaj porobię trochę zdjęć mojej rodzince to jutro wieczorem wstawię dalsze ich losy.

Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 07.10.2011 - 09:57
stare 07.10.2011, 10:29   #975
anie_1981

Fajna historia. Adzie się chce spać, a tatuś ją jeszcze chodzeniem męczy!

Kolejna, jakże emocjonująca, część tasiemca o tytule: Klan Bardów!

Fred i Ginger dostali prezenty ślubne, wypada napisać listy z podziękowaniami. Padło na Franco

Ginger ma niestrawność, lub jest w ciąży!

Posiłek, uwielbiam wspólne posiłki. Tutaj jedzą sajgonki, ich ulubioną potrawę...

Fred... ogląda obrączkę..!? To takie... niemęskie...

Przyszła mama relaksuje się na huśtawce. Możliwe, że po prostu sprawdza wytrzymałość przyszłej zabawki swojego dziecka...

Fred przy desce kreślarskiej.

No już wkrótce... Ginger nie może się doczekać dziecka.

Prywatna impra domowników.

Eric przyrządza drinki. Przyszła mama nie piła!

Susan wraca ze studniówki... Tutaj mam bardzo fajne odczucia. Susan nie ma chłopaka, poszła na studniówkę sama. Na studniówce się zakochała... Ktoś z nią flirtował. To bardzo przyjemne, że gra jej poszukała chłopaka.. Jeszcze fajniejsze jest to, kim jest ten chłopak, to... Isaac Choo! Pisałam o nim kilka postów wyżej. Niczego nie robiłam, by oni byli parą, więc to totalny przypadek. Ale to bardzo fajny pomysł, będę mogła zadbać, by rodzina Choo nie wyginęła.

Ginger rodzi! Przerażenie na ich twarzach mówi samo za siebie, co teraz będzie?!

Tutaj już spokój... Urodził się mały Daniel...

-Czy ty wiesz, że przez ciebie mama i tata zarwali nockę?

Fanty Susan ze studniówki...

Daniel...

Jest dzień, ale rodzice Daniela muszą odespać noc.

Bonusik

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 09.10.2011 - 20:01
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2011, 10:41   #976
Justyna0307

Saheli019 to smutne ale dobrze że można wprowadzić dzieci do innej rodziny to takie realne

miłośniczka zwierząt świetna historia taka normalna, życiowa ciekawe co będzie później fajne chudzinki

anie_1981 ale ty ich szybko rozmnażasz he he moja simka ostatnio poszła sama na studniówkę to ciągle ktoś oblewał ją ponczem lub wyśmiewał lub bił :/ a za to jej bratu bliźniakowi gra znalazła dziewczynę (akurat tą co chciałam )

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2011, 12:48   #977
elwa17
Guest

Saheli019 - bardzo cię ciesze, że Kordian z Leandzią znaleźli dom, już zaczynałam się martwić ale dobrze że są szczęśliwi u wujaszka
anie 1981 uwielbiam twoich simów.! Ciągle czekam z niecierpliwością na więcej fotek
miłościczka zwierząt podoba mi się twoja historia, taka z życia wzięta jak wspomniała Justyna0307

Przez ostatni tydzień mało grałam w simsy ( głupia szkoła ). Będę nadrabiać w weekend Właściwie to mam do Was pytanko Otóż mam zamiar wkrótce przenieść moją simkę z jej nowym chłopakiem z bloku do jakiegoś domu. Przeglądnełam domki, które doszły w pokoleniach (to mój nowy dodatek, mam go około 2tyg) i wybrałam dwa najlepsze. Niestety nie wiem którego wybrać. Doradzicie ?? Przewiduje 4 simów (rodziców + dwójke dzieci), może powiedzie który z nich bardziej wam przypadł do gustu Z góry dziękuje

Domek dla Lalek - 3 syp, 3 łaz

Przyjazny Dzieciom, Za zgodą Mamy - 4 syp, 3 łaz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2011, 13:05   #978
Justyna0307

mam przyjazny dzieciom i mieszka tam obecnie 8 simów rodzice + 5 dzieci i narzeczona jedego z dzieci domek jest super garaż tylko nie mieści auta :/ ale przerobiłam go na pokój dla lokaja więc dochodzi jeszcze lokaj

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2011, 13:16   #979
miłośniczka zwierząt

Cieszę się, że moja historia się podoba cóż ja bym wybrała ten domek przyjazny dzieciom bo, ten dom dla lalek wydaje się taki ogromny a ja za takimi domami nie przepadam.
stare 07.10.2011, 13:30   #980
Scheiße

weź lepiej Przyjazny dzieciom tylko podnies dach XD
bo taki plaaaaaski >D

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości)

Zasady Postowania