![]() |
#1261 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1262 |
|
![]()
Prze państwa, a powie mi ktoś czy jest szansa na wampiry w Twinbrooks? Nie podoba mi się miasto jako takie, a ta okolica jest o wiele lepsza dla wampira [bagienka, te sprawy].
Myślałam o zrobieniu wampira w Bridgeport -> do schowka rodzin ->wypakować w Twinbrooks, ale jest to bardzo pracochłonne dla mojego komputera i męczące w ilości koniecznych kroków.. Wklepałam klub "Plazma" jako "lokal dla wampirów" w Twinbrooks - co wygląda komicznie, taki jeden samotny wieżowiec - jednak nie dość, że świeci pustkami, to wampirów niet ![]()
![]() |
#1263 |
|
![]()
Tak, po jakimś czasie niektórzy mieszkańcy sami robią się wampirami (ja gram sobie spokojnie w Sunset Valley i wampiry to m.in. Iqual Alvi, Morgana Wolf i niektórzy z rodzin, co się wprowadzili). Po prostu poczekaj jakiś simowy dzień lub dwa, potem wstukaj kod 'testingcheatsenabled true', kliknij na skrzynce pocztowej i wybierz 'chcę znać wszystkich'. Przeglądasz sobie związki, ci co będą w różowej ramce to są wampirami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
|
![]()
HardaBrzoza - gram w okolicy już dobre "4 zawody" [a awans co 2-3 dni] i ustawiałam co jakiś czas właśnie "poznaj wszystkich" ale kij, niestety, nie ma ani jednego wampira ;|
![]() |
#1265 |
Reputacja: 12
|
![]()
czy można coś zrobić , aby w sunset valley i innych miastach nie tworzyły się samodzielnie osobowości i wampiry ? bo musze grać z wyłączonym postępem historii . bo mi sie nie chce co sekunde zmieniać z mojej rodziny do maxisowej i im na siłe robić ślubów ani dzieci.
no i żeby można było , jeśli już nie generują się gwiazdy , to aby można było wyłączyć paparazzi bo to denerwuje że żadnych gwiazd niema , a fotografują |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wampirencja mój sim poznał w Twinbrook w swojej pracy w wojsku wampira który jest też osobistością i się, z nim zaprzyjaźnił i też jest teraz mój sim osobistością nie chcę zrobić z niego wampira bo Wampiry mi się, już znudziły. Ale w Twinbrook można spotkać wampiry tylko że rzadko najlepiej kazać simowi by poznał swoich współpracowników w pracy i może któryś będzie wampirem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Guest
|
![]()
Zbudowałam dziś blok mieszkalny w którym jest 6 mieszkań, wszystko cacy ale jak wprowadziłam simkę to zapragnęłam poznać saąsiadów, w pierwszy dzień było ich czterech z jedną się zaprzyjaźniłam ale na następny dzień było ich już dwudziestu trzech!
Ktoś może wie jak to się stało i czy da się jakoś to zmienić? |
![]() |
![]() |
#1268 |
|
![]()
Narcyz gdy masz za mało ludzi w mieście, to parę rodzie ''przeprowadza'' się do niego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
|
![]()
Cze wszystkim
![]() Słuchajcie mam takie pytanie ![]() ![]() ![]() Proszę o pomoc i z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie, moja simka ma pragnienie bara-bara w 5-ciu różnych miejscach z 5-cioma różnymi simami. Zrobiłam wszystko a i tak nie zalicza pragnienia. Wyglądało to tak:
sim1- winda sim2- prysznic sim3- kino sims4- łóżko sim5- jacquzi Moja simka nie była prowokatorką tylko dwóch stosunków, ale to chyba nie ma większego znaczenia kto zaczyna? W między czasie wykonywania pragnienia sypiała więcej niż to 5 razy, czyli np. 2x z simsem 1 raz prysznic potem łóżko itp. Ktoś może ma doświadczenie jeśli chodzi o to pragnienie? ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|