Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.08.2011, 20:53   #1261
xMalwina

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Musisz wpisać aż 3 kody w odpowiedniej kolejności...

1. TestingCheatsEnabled true
2. BuyDebug on
3. RestrictBuildBuyInBuildings off
Wpisałam będąc już w trybie budowania danego apartamentu, także w trybie edycji miasta... I nic. To trzeba w jakimś konkretnym momencie wpisać?
xMalwina jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.08.2011, 05:52   #1262
Wampirencja

Prze państwa, a powie mi ktoś czy jest szansa na wampiry w Twinbrooks? Nie podoba mi się miasto jako takie, a ta okolica jest o wiele lepsza dla wampira [bagienka, te sprawy].
Myślałam o zrobieniu wampira w Bridgeport -> do schowka rodzin ->wypakować w Twinbrooks, ale jest to bardzo pracochłonne dla mojego komputera i męczące w ilości koniecznych kroków..

Wklepałam klub "Plazma" jako "lokal dla wampirów" w Twinbrooks - co wygląda komicznie, taki jeden samotny wieżowiec - jednak nie dość, że świeci pustkami, to wampirów niet

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2011, 06:10   #1263
Fisia

Tak, po jakimś czasie niektórzy mieszkańcy sami robią się wampirami (ja gram sobie spokojnie w Sunset Valley i wampiry to m.in. Iqual Alvi, Morgana Wolf i niektórzy z rodzin, co się wprowadzili). Po prostu poczekaj jakiś simowy dzień lub dwa, potem wstukaj kod 'testingcheatsenabled true', kliknij na skrzynce pocztowej i wybierz 'chcę znać wszystkich'. Przeglądasz sobie związki, ci co będą w różowej ramce to są wampirami Przesuwasz związek na maxa w prawo, żeby ludek był najlepszym przyjacielem i go zapraszasz.
Fisia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2011, 18:48   #1264
Wampirencja

HardaBrzoza - gram w okolicy już dobre "4 zawody" [a awans co 2-3 dni] i ustawiałam co jakiś czas właśnie "poznaj wszystkich" ale kij, niestety, nie ma ani jednego wampira ;|

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2011, 18:42   #1265
Laselight

Reputacja: 12

czy można coś zrobić , aby w sunset valley i innych miastach nie tworzyły się samodzielnie osobowości i wampiry ? bo musze grać z wyłączonym postępem historii . bo mi sie nie chce co sekunde zmieniać z mojej rodziny do maxisowej i im na siłe robić ślubów ani dzieci.
no i żeby można było , jeśli już nie generują się gwiazdy , to aby można było wyłączyć paparazzi bo to denerwuje że żadnych gwiazd niema , a fotografują
Laselight jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2011, 19:11   #1266
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

Wampirencja mój sim poznał w Twinbrook w swojej pracy w wojsku wampira który jest też osobistością i się, z nim zaprzyjaźnił i też jest teraz mój sim osobistością nie chcę zrobić z niego wampira bo Wampiry mi się, już znudziły. Ale w Twinbrook można spotkać wampiry tylko że rzadko najlepiej kazać simowi by poznał swoich współpracowników w pracy i może któryś będzie wampirem.
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2011, 19:41   #1267
Narcyz
Guest

Zbudowałam dziś blok mieszkalny w którym jest 6 mieszkań, wszystko cacy ale jak wprowadziłam simkę to zapragnęłam poznać saąsiadów, w pierwszy dzień było ich czterech z jedną się zaprzyjaźniłam ale na następny dzień było ich już dwudziestu trzech!
Ktoś może wie jak to się stało i czy da się jakoś to zmienić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2011, 20:04   #1268
Narutoman

Narcyz gdy masz za mało ludzi w mieście, to parę rodzie ''przeprowadza'' się do niego
Narutoman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.10.2011, 11:08   #1269
Lukires

Cze wszystkim
Słuchajcie mam takie pytanie może troche nie na poziomie biorąc pod uwagę mój staż grania w simy ale.. człowiek uczy się całe życie Zatem: W grze mam gostka , który wypełnia karierę lekarza. Ostatnio pojawiło mu się pragnienie " Darmowe kliniki" . Jak mam zrobić,żeby mógł leczyć simy za darmo ? Wiem, że takie coś pojawia się samoistnie ( wcześniej miałam takie wyzwania w parku i na cmentarzu) ale nie jestem pewna czy o to chodzi, bo do tej pory ani razu nie dostałam wezwania na darmowe szczepienie
Proszę o pomoc i z góry dzięki
Lukires jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.10.2011, 17:13   #1270
londine
Guest

Mam pytanie, moja simka ma pragnienie bara-bara w 5-ciu różnych miejscach z 5-cioma różnymi simami. Zrobiłam wszystko a i tak nie zalicza pragnienia. Wyglądało to tak:
sim1- winda
sim2- prysznic
sim3- kino
sims4- łóżko
sim5- jacquzi
Moja simka nie była prowokatorką tylko dwóch stosunków, ale to chyba nie ma większego znaczenia kto zaczyna? W między czasie wykonywania pragnienia sypiała więcej niż to 5 razy, czyli np. 2x z simsem 1 raz prysznic potem łóżko itp. Ktoś może ma doświadczenie jeśli chodzi o to pragnienie?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania