Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.10.2011, 20:22   #1051
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Ja wolę instalować mody ręcznie, bo wbrew obiegowej opinii, to wcale nie jest trudne Co do jakości zdjęć, to ustawia się to w opcjach gry. Można wybrać wielkość i jakość zdjęć, czy mają pokazywać interfejs, czy nie itd... A małpki się nie używa, bo ten program podobno upiera się instalować mody starą metodą.
ja próbowałam wszystkiego żeby zainstalować skiny oczywiście mi się nie udało a grę zepsuło eh

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.10.2011, 20:44   #1052
Narutoman

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
JMożna wybrać wielkość i jakość zdjęć, czy mają pokazywać interfejs, czy nie itd...
te opcje są do filmów w każdym razie nie ma żadnych opcji do zdjęć
Narutoman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.10.2011, 21:28   #1053
eyvee

hehe ja tezmalpki nie instaluje, bo tez mi simsy popsula Teraz jestem w trakcie formata, komputer czysciutki jutro beda instalki i modle sie by rodzina dzialala z dodatkami ^^
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.10.2011, 21:42   #1054
Miscellaneous

Cytat:
Napisał Justyna0307 Zobacz post
anie_1981 ale słodka z nich rodzinka

a ja zepsułam sobie grę monkey installer już 2 raz mi tak zrobił eh próbuje reinstalacji
Przez co macie te błędy?Ja nawet nie wiem jak błąd w TS3 wygląda (Mam je dopiero 2 miesiące lub 3 ) ????????
Miscellaneous jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.10.2011, 22:11   #1055
anie_1981

Narutoman, ale coś tam jest o jakości zdjęć, a wcale nie jestem pewna, czy to o interfejsie nie jest przypadkiem też dla zdjęć.

Xx.Abi.xX, to krótko masz trójeczkę, jeszcze się wszystko może zdarzyć No i masz duże szczęście. Chociaż ja osobiście nie mam w trójce tyle błędów, co inni, raczej jest znośnie. Błędy zdarzają się sporadycznie i są to drobiazgi bez większego znaczenia.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.10.2011, 04:27   #1056
revive
Guest

A u mnie właśnie ja skiny,mody lub cokolwiek mogę instalować małpką i nic mi nie zepsuła.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.10.2011, 07:18   #1057
Saheli019
Guest

Dalszy ciąg historii Kordiana i Leandry Lada

poprzednie

Kordian z bólem serca,ale pogodził się ze strata Jade. Teraz najwazniejsza była nauka i egzami. Oczywiście dla takiego bystrego umysłu klika pytań z dziedziny mechaniki kwantowej czy biologii organicznej to fraszka,wiec w najbliższy weekend bo egzaminach Kordian udał się na studia.

Boromirowi i Betw zaczeło brakować siostrzeńców. W domu zrobiło się straznie cicho,ale nie na długo....Betw coraz częściej żle się czuła. Była osłabiona,ciągle wymiotowała. Oczywiście była w ciązy ! Odrazu dobra nowine przekazała przyszłemu tatusiowi. Boromirowi szczęka opadła z wrażenia,ale tez się cieszył.

Ucieszyła się też Leandra,na wieść ze zostanie ciocią,dlatego postanowiła wrócić i pomóc Betw. Oczywiście wyrosła z małej dziewczynki i niczego sobie nastolatkę.
Razem z Betw chodziły po sklepach wybierając mebelki dla dzidziusia. To było takie ekscytujące
Boromir zaś rozpieszczał swoją kobietę upominkami i pomagał w domu.
Wreszcie na świat przyszła słodka Berenika. Boromir dostał z pracy propozycje dwóch dni urlopu,tak więc Leandra została sama z małą. Kochana z niej dziewczyna

+BONUS : Zdjęcie Leandry ze studniówki,na która niestety poszła sama.

Odpowiedź z Cytatem
stare 12.10.2011, 17:28   #1058
Justyna0307

Saheli019 - Leandra to złota dziewczyna i jaka śliczna

Rodzina Newton

poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik

Służąca chodząca po mieszkanku Amandy i Conora w pizamie!!! O nie... została zwolniona Po co kusić los albo narzeczonego Amandy ?

Shine wkręciła się w granie

Conor zaprosił Amandę do klubu ah jak oni tańczą

Bez drinków jednak się długo nie dało tańczyć

Uh wypili tyle że raczej nie na tańce im przyszła ochota

Ha ha mina przyłapanych Jak to tak w windzie moi drodzy

Przedstawiam wam lokaja (nie pamiętam imienia) Ale później mnie wkurzał bo robił posiłki chyba 4 razy dziennie i nie dało się tego zjeść i psuło się

ups... Amanda ma nudności!!!

Na nudnościach się nie skończyło. Chodziła i wymiotowała. Obawiała się że jest w ciąży. W końcu ten wyskok w windzie był bez zabezpieczenia i to w dodatku byli pijani... oj...

Postanowili że wezmą ślub, jeśli to ciąża to lepiej wziąć wcześniej ślub. Conor prosił Shine o błogosławieństwo oczywiście mają błogosławieństwo obojga

Ceremonia odbyła się w ogródku Przyszło rodzeństwo z dziećmi Od lewej: Lucas (brat Amandy), Christin (żona Krisa), Kris (brat Amandy) i Kevin (syn Krisa i Christin), w tle rodzice.

Żona Lucasa (Ana, ta z którą miał nieślubne dziecko a potem się pobrali) i lokaj

Młoda para przysięga sobie miłość

Pocałunek Amandy i Conora Thurman

Szczęśliwi rodzice Amandy (Shine i Elton)

Krojenie tortu

-A teraz masz mi być wierny! Kumasz?! I wyprostuj się jak ze mną tańczysz!
(ta mina mnie rozwaliła ) czyżby żonka pokazała różki

A Kevin się zaciął Spodobało mu się sypanie ryżem (resetsim pomógł) więc nie został na weselu

Amanda szaleje z bratową Christin

I z bratową Aną

Taniec z najstarszym bratem obowiązkowy

Ale co to? Shine i Elton wcale nie próżnują taniec to ich żywioł

Ktoś tu za dużo wypił Elton pokazuje wygibaski Czyżby chciał pokazać Shine że jeszcze stać go na fikuśne figury ?

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/
stare 12.10.2011, 19:51   #1059
Saheli019
Guest

Justyna- dziadek stary,ale jary szkoda ze emeryci nie moga miec dzieci. Moja stara rodzinka miala kiedys lokaja z cecha zawodowy kucharz. Gdy do niej weszlam po paru dniach grania jej krewnymi cala kuchnia zawalona byla jedzeniem do przyzadzania:o godzine zajelo mi usowanie tego zarcia a lokaj poszedl z torbami
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.10.2011, 20:04   #1060
Justyna0307

Cytat:
Napisał Saheli019 Zobacz post
Justyna- dziadek stary,ale jary szkoda ze emeryci nie moga miec dzieci. Moja stara rodzinka miala kiedys lokaja z cecha zawodowy kucharz. Gdy do niej weszlam po paru dniach grania jej krewnymi cala kuchnia zawalona byla jedzeniem do przyzadzania:o godzine zajelo mi usowanie tego zarcia a lokaj poszedl z torbami
dokładnie mogliby mieć dziecko fajnie by było ja w innej rodzinie to lokaj w ogóle nie gotował musiałam go prosić ale wolałam to niż chodzić i jedzenie wyrzucać

Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania