![]() |
#1051 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#1052 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
|
![]()
hehe ja tezmalpki nie instaluje, bo tez mi simsy popsula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
|
![]()
Narutoman, ale coś tam jest o jakości zdjęć, a wcale nie jestem pewna, czy to o interfejsie nie jest przypadkiem też dla zdjęć.
Xx.Abi.xX, to krótko masz trójeczkę, jeszcze się wszystko może zdarzyć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Guest
|
![]()
A u mnie właśnie ja skiny,mody lub cokolwiek mogę instalować małpką i nic mi nie zepsuła.
|
![]() |
![]() |
#1057 |
Guest
|
![]()
Dalszy ciąg historii Kordiana i Leandry Lada
poprzednie Kordian z bólem serca,ale pogodził się ze strata Jade. Teraz najwazniejsza była nauka i egzami. Oczywiście dla takiego bystrego umysłu klika pytań z dziedziny mechaniki kwantowej czy biologii organicznej to fraszka,wiec w najbliższy weekend bo egzaminach Kordian udał się na studia. Boromirowi i Betw zaczeło brakować siostrzeńców. W domu zrobiło się straznie cicho,ale nie na długo....Betw coraz częściej żle się czuła. Była osłabiona,ciągle wymiotowała. Oczywiście była w ciązy ! Odrazu dobra nowine przekazała przyszłemu tatusiowi. Boromirowi szczęka opadła z wrażenia,ale tez się cieszył. Ucieszyła się też Leandra,na wieść ze zostanie ciocią,dlatego postanowiła wrócić i pomóc Betw. Oczywiście wyrosła z małej dziewczynki i niczego sobie nastolatkę. Razem z Betw chodziły po sklepach wybierając mebelki dla dzidziusia. To było takie ekscytujące ![]() Boromir zaś rozpieszczał swoją kobietę upominkami i pomagał w domu. Wreszcie na świat przyszła słodka Berenika. Boromir dostał z pracy propozycje dwóch dni urlopu,tak więc Leandra została sama z małą. Kochana z niej dziewczyna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +BONUS : Zdjęcie Leandry ze studniówki,na która niestety poszła sama. ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
|
![]()
Saheli019 - Leandra to złota dziewczyna
![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Służąca chodząca po mieszkanku Amandy i Conora w pizamie!!! O nie... została zwolniona ![]() ![]() ![]() Shine wkręciła się w granie ![]() ![]() Conor zaprosił Amandę do klubu ![]() ![]() ![]() Bez drinków jednak się długo nie dało tańczyć ![]() ![]() Uh wypili tyle że raczej nie na tańce im przyszła ochota ![]() ![]() Ha ha mina przyłapanych ![]() ![]() ![]() ![]() Przedstawiam wam lokaja ![]() ![]() ![]() ![]() ups... Amanda ma nudności!!! ![]() Na nudnościach się nie skończyło. Chodziła i wymiotowała. Obawiała się że jest w ciąży. W końcu ten wyskok w windzie był bez zabezpieczenia i to w dodatku byli pijani... oj... ![]() Postanowili że wezmą ślub, jeśli to ciąża to lepiej wziąć wcześniej ślub. Conor prosił Shine o błogosławieństwo ![]() ![]() ![]() Ceremonia odbyła się w ogródku ![]() ![]() ![]() Żona Lucasa (Ana, ta z którą miał nieślubne dziecko a potem się pobrali) i lokaj ![]() ![]() Młoda para przysięga sobie miłość ![]() ![]() Pocałunek Amandy i Conora Thurman ![]() ![]() Szczęśliwi rodzice Amandy (Shine i Elton) ![]() Krojenie tortu ![]() ![]() -A teraz masz mi być wierny! Kumasz?! I wyprostuj się jak ze mną tańczysz! (ta mina mnie rozwaliła ![]() ![]() ![]() A Kevin się zaciął ![]() ![]() ![]() ![]() Amanda szaleje z bratową Christin ![]() ![]() I z bratową Aną ![]() ![]() Taniec z najstarszym bratem obowiązkowy ![]() ![]() Ale co to? Shine i Elton wcale nie próżnują ![]() ![]() ![]() Ktoś tu za dużo wypił ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1059 |
Guest
|
![]()
Justyna- dziadek stary,ale jary
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | |
|