![]() |
#4921 |
Reputacja: 10
|
![]()
DamianPL, wyłączać cały postęp historii, przez zwierzęta..? Mowy nie ma. Od czego są mody? Po prostu odczekam z graniem swoimi zapisami gry, aż do czasu napisania nowej wersji NRaas Story Progression...
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4922 |
Guest
|
![]()
Jezeli sie wezmie kodem psa od kogos (chodzi mi o szczeniaka), to da sie mu gdzies zmienic imie i nazwisko ?
|
![]() |
![]() |
#4923 |
|
![]()
Ejak! Co to jest za samochód?! Nigdy takiego jeszcze nie widziałam na screenach!
Searle no to o 6zł taniej niż w empiku xD
![]() |
#4924 |
|
![]()
Ja stworzę rodzinkę w AP. Mam już ułożone wszystkie plany. Nawet buduje już rózne miejsca na przyjazd zwierząt do miasta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4925 |
|
![]()
Założę się że te samochód jest za punkty szczęścia życiowego tak jak Mobil Motywacji z Pokoleń
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4926 |
Guest
|
![]()
U mnie tez jak na razie nie bedzie kotow, bo za nimi nie przepadam. Na pocztek bede miala simke, setera angielskiego i jakies male zwierzatko.
|
![]() |
![]() |
#4927 |
|
![]()
Może to samochód do przewozu koni, nie wiem tylko, gdzie i po co miałby je wieźć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4928 |
|
![]()
A ja na początku będę miała moje dwa konie araby, jedną chihuahuę i skundlonego dobermana, Ciapka.... Pokazywałam je już. Co do zebr, to jest to fajny gadżet, ale na początek wolę normalnie wyglądające konie, a nie jakieś przeróbki konia w zebrę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4929 |
Guest
|
![]()
Też mi się wydaje, że ten pojazd jest do przewożenia koni. Fajnie, że takie coś dodali.
Szkoda, że nie można ze zwierzakami jeździć na wakacje, fajnie by się zwiedzało Francję poruszając się na koniu ![]() |
![]() |
![]() |
#4930 |
|
![]()
Wy już macie wszystko ładnie przygotowane, a ja właśnie nie! Ja wole najpierw dostać dodatek w ręce a później sobie planować :>
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|