![]() |
#1081 |
Reputacja: 15
|
![]()
Saheli po prostu nie można nie skomentować Twojej historii, a zwłaszcza jej pierwszej częsci :d Nie za bardzo łapię jak ktoś raz może byc hetero, a zaraz potem homo
![]()
|
![]() |
#1082 |
Guest
|
![]()
Gio - otóż można być raz hetero raz homo. Człowiek się z tym nie rodzi,takie rzeczy dojrzewają w głowie z czasem. Mam dwóch kolegów,którzy mieli i po kilka dziewczyn,zasmakowali wspóółżycia z nimi a potem jednak zdecydowali się na facetów. Tak bywa
![]() Pinezka- no to musze przyznac że Emma jest dosć zaskakującą kobitką. ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co do wolnej woli Simów, to ja osobiście nie wyobrażam sobie im ją wyłączyć... Generalnie i tak zlecam Simom zajęcia, ale pozwalam im też wybierać co chcą robić
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
|
![]()
anie - Ubezwłasnowolniłaś tą biedną służącą! Całkiem jak ten kopciuszek.
Nie wyobrażam sobie gry bez wolnej woli simów. Lubię, gdy mnie zaskakują. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Guest
|
![]()
A ja nie gram z wolną wola. Drazni mnie gdy Simy ciągle idą jesć czy spać nawet jak mają prawie cały pasek potrzeb zapełniony
|
![]() |
![]() |
#1086 |
|
![]()
Hej. Długo mnie nie było, ponieważ czekam na moje 3 dodatki które sobie zamówiłam, bo samo Po Zmroku mi się już znudziło. Więc tak... Stworzyłam taką "Nietypową" Simkę, Ayumi Amneye. Dopiero ją stworzyłam, więc mam tylko 1 zdjęcie. Ayumi mi się bardzo spodobała, więc chciałam ją przedstawić, a jej losy wstawię tak w Czwartek albo nawet wcześniej, bo nie mam weny na Simsy bez nowego dodatku. Nuda
![]() Ayumi Emelie Bijou Amneye przyjechała do Bridgeport bardzo niedawno z Doncaster Sheffield w Wielkiej Brytanii po tym, jak jej rodzice (Courtney Cassidy Mishadine i Jin Kamaney Amneye, których mi się nie chciało tworzyć, więc wymyśliłam tą historyjkę ![]() Ayumi: ![]()
![]() |
![]() |
#1087 |
|
![]()
Saheli019 u mnie nigdy nie kładli się spać gdy mieli zapełniony cały pasek potrzeb. Jedynie wkrza mnie, gdy zaczynają oglądać telewizję
![]()
![]() |
#1088 |
Guest
|
![]()
Kolejna porcja zdjęć. Tak na marginesie dziś mnie gra wkurzyła. Znów mi znika pasek pracy przy załadowaniu rodziny i moge domki podziwiac jedynie z góry
![]() ![]() Leandra i Ziemowit wreszcie sie pobrali. Niesty mimo zaproszeniu wielu gości nie pojawił się nikt ![]() ![]() Młodym czas leciał słodko i przyjemnie. Leandra męczyła kolejny instrument-tym razem kontrabas a Ziemowit podją się pracy politycznej. Któregoś pieknego dnia Leandre ostro zmuliło. Wymiotowałą jak kocur. Od razu wiedziała,że to musi być ciąża. I nie myliła się. Z czasem pojawił się brzuszek. Ziemowit był bardzo szczęśliwy z tego powodu. Leandra zresztą też. Lubiła podziwiać swoje kragłości w lusterku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem Błażej miał studniówkę. Oczywiście wybrał się na nią z Nikolą. Po powrocie by zaśnieć związek z ojcem zrobili sobie bitwe na poduchy,przez co rano zaspał do szkoły i musiał pomykać na swoim motorku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +BONUS Ble...czyżby lokaj wyjął te jedzenie ze smietnika? ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
|
![]()
No i postanowiłam pokazac moją rodzinkę ^^ Założyłam ją kilka tygodni temu, więc trochę będę musiałam opowiedzieć.
Do Twinbrook przeprowadziła się Marysia Booth. Miała dużo kasy i postanowiła sobie kupić duży dom. Jako, że dom był juz zamieszkany, sima, który tam mieszkał wyprowadziłam. Marysia podjęła karierę jako łowczyni duchów i miała już za soba kilka awansów. Kilka romansów z lokajami, jednak każdego potem rzucała. Czekała na tego/tą jednego/jedną. Aż w końcu wprowadziła się do niej Magda. Dziewczyny poczuły do siebie miętę. Nie mogły siedziec obok siebie bez czynnie. Po jakims tam czasie zostały narzeczonymi i adoptowały Dusie - czarno-skórą sierotę z Afryki południowej.A tu rodzinka w składzie. ![]() Magda - czarne włosy, a Marysia ta druga. Jednak Marysia postanowiła oddać się swojej drugiej połówce i rzuciła pracę. Jednak coś po tej pracy zostało. ![]() Zodziennie (A może prawie...) zajęcia dziewczyn. ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzice dostali darmowe wakacje na dwa dni i patrzcie co się stało! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bonusiki ^^ Magde ugryzł wampir, ale po kilku dniach stała sie normalna. ![]() "Duchy nie mają ze mną szans!!!" ![]() Nie wiem co o tym mówić... ![]() Dzisiejsze - sprzątaczke pędzi do jaccuzzi ![]() ![]() *** Na dziś to chyba wszystko. Po raz pierwszy daje zdjęcia, więc jeśli coś nie tak to mówcie.
![]() Ostatnio edytowane przez Maszka : 15.10.2011 - 17:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Guest
|
![]()
Maszka - fajna rodzinka
![]() |
![]() |
![]() |