|  | #5221 | |
| Zarejestrowany: 29.09.2011 Skąd: Hehe uważaj bo znajdziesz Płeć: KobietaPostów: 89 Reputacja: 10 | Cytat: 
 Jednorożce są zbyt słodkie błee... Nie mogę się już doczekać kiedy położę moje łapska na tej grze. 
				__________________ ❑ Single ❑ Taken ✔ Mentally dating a character that doesn't actually exist Tadam! http://bluefluffydinosaur.deviantart.com/ | |
|  |   | 
|  | 
|  | #5222 | 
| Guest 

| 

xometr dawaj więcej zdjęć! yhh ja musze czekac do listopada ; (
		 | 
|   | 
|  | #5223 | 
| Guest 

| 

A ja jeszcze raz chce się zapytać (bo nikt mi nie odpowiedział) czy są skunksy (nie szopy tylko te które pryskają) oraz czy są wilki? Dziękuję
		 | 
|   | 
|  | #5224 | 
| Zarejestrowany: 25.12.2008 Wiek: 28 Płeć: KobietaPostów: 22 Reputacja: 10 | 

No tak, gra zainstalowana, wszystko cacy, a tu mi gra się wyłącza. Drugi raz. Myślicie, że to może mieć jakiś związek z aktualizacją?
		 | 
|  |   | 
|  | #5225 | 
| Zarejestrowany: 21.05.2011 Płeć: MężczyznaPostów: 43 Reputacja: 10 | 

Ano drogo, drogo. W sumie nie wiem , czy dobrze zrobiłem nie kupując.. Drogo ale bym już je chociaż miał   | 
|  |   | 
|  | #5226 | 
| Zarejestrowany: 13.06.2010 Płeć: MężczyznaPostów: 667 Reputacja: 10 | 

Nowe zdjęcia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Artykuł 1 Artykuł 2 Zdjęcia + filmiki Electronic Arts wraz z firmą IAMS - producentem pokarmów dla zwierząt - przygotowała zestaw ekskluzywnych obiektów, które będzie mógł pobrać każdy gracz, który kupi, a następnie zarejestruje oryginalną kopię dodatku Zwierzaki.  W skład zestawu wchodzi buda dla psa, miska, zabawka oraz leżanka dla simowych pupili. 
				__________________ The boy that you loved, is the man that you fear. | 
|  |   | 
|  | #5227 | 
| Zarejestrowany: 04.07.2011 Skąd: Warszawa Wiek: 14 Płeć: MężczyznaPostów: 451 Reputacja: 10 | 

Ejak, Annie już mówiła o tych obiektach   Zaraz obejrzę te linki od Ciebie   
				__________________ @mod ponownie nieregulaminowa sygnatura | 
|  |   | 
|  | #5228 | 
| Zarejestrowany: 04.01.2011 Skąd: puf puf Wiek: 25 Płeć: MężczyznaPostów: 944 Reputacja: 10 | 

fajne te obiekty   xd buda super ;D 
				__________________  | 
|  |   | 
|  | #5229 | 
| Zarejestrowany: 04.07.2011 Skąd: Warszawa Wiek: 14 Płeć: MężczyznaPostów: 451 Reputacja: 10 | 

Obiekty są faktycznie ładne   Szczególnie mi się podoba ta leżanka (posłanie dla psa)   
				__________________ @mod ponownie nieregulaminowa sygnatura | 
|  |   | 
|  | #5230 | 
| Zarejestrowany: 02.11.2010 Skąd: Gdzieś Wiek: 35 Płeć: KobietaPostów: 349 Reputacja: 10 | 

mam greee   zapłaciłam 89 zł teraz instaluje jupiii 
				__________________ Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen | 
|  |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 148 (0 użytkownik(ów) i 148 gości) | |
| 
 | 
 |