|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Co do domowego jedzonka dla zwierząt:
1. gram na starym zapisie w mieście SV 2. Simka ma ogrodnictwo i gotowanie na maxa 3. Wszystkie gatunki roślin dostępne w mojej grze (prócz kilku rzadkich winogron z simsowej francji oraz roślin z PZ którego nie mam) posiadam 4. Mam w pełni wyposażoną kuchnię oprócz ekspresu do kawy bo wszyscy moje simy to jacyś kawoholicy O.o 5. I nie mam żadnych dodatków z neta, tylko to co gra na płytach dała. I gotować dla milusińskich nie mogę... W sumie sprawdzę jeszcze, czy to tylko w SV, czy np. nowa rodzina w AP też nie będzie mogła. To ta myszka ma kocimiętkę?? A ja się zastanawiałam czemu jeden kot jest na haju, a drugi nie, skoro się w tym samym czasie zabawkami bawią... xD Wychodzi na to, że cwana emerytka podbiera sobie tą mychę, żeby nikt inny nie mógł się nią bawić, bo tylko ona miała ten nastrójnik i to już kilka razy, cwaniara xD A to nie wystarczy dać link do obrazka pomiędzy taki [ img ] [/ img ] (oczywiście bez spacji)? Tyle tylko, że obrazek trzeba by wrzucić np. na imageshacka, picassę, fotosika, czy inne cudo, co się zajmuje gromadzeniem obrazów. Cytat:
![]() Moje pytania ![]() 1. Prawda li to, że nie można zwierząt ze sobą na wakacje wziąć? Nawet jak ma się już wykupiony dom? 2. Znalazł ktoś jednorożce w SV? 3. A czy ja dobrze rozumiem, że pies może znajdować tylko 'skalne' rzeczy (minerały, skały kosmiczne etc.), a kot tylko organiczne(wszelkie kolekcjonerskie zwierzątka plus to, co Zwierzaki dały)? Czy kot też może kopać za kamieniami, a pies polować na zwierzęta? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ja gram na nowym zapisie i mam tę opcję.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Słuchajcie, mam pytanie. Otóż mam konia i chcę, aby uczył się skoków. No to klikam i czekam i czekam, a on nic nie robi. Mój kolega ma kota i klika na opcję ''Ucz...'', ale sim nic nie robi. Wiecie może co z tym zrobić? Albo czym to jest spowodowane?
Ostatnio edytowane przez Kethael : 04.11.2011 - 09:03 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Hejka mam kolejne pytanie słyszałem coś,że w sklepie spożywczym można kupić marchewkę bo gdy klikam koniem na sima i ma opcję "Błagaj o Marchewkę" i tu jest pytanie gdzie ja znajdę marchewkę w sklepie spożywczym????
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
No a właśnie, czy nasionka marchewki też można znaleźć?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 19
|
Gram w Sunset Valley na zapisie z 06.06.2009r.
także sprawdziłem i nie mam takiej opcji na lodówce, klikałem kilkoma Simami, ale nic - nawet nie pomogły umiejętności kulinarne na poziomie 6 mojej Simki Stelli, mają mikser, zmywarkę, zgniatarkę do śmieci i nic... Sam już nie wiem co na to zaradzić.
|
|
|
#10 |
|
|
Hey, a może to zależy od zawartości lodówki\plecaka Sima? Sama już nie wiem co o tym myśleć.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|