![]() |
#351 |
Reputacja: 10
|
![]()
Okidoki czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, gdzie dokładnie znaleźć jednorożce? Np jakiś screenshot mógłby pomóc, czy coś... Bo od 3 simowych tygodni nocami wypatruję tej tęczowej łuny i jakoś nic nie znalazłam ^^"
Z góry wielkie dzięki! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#352 |
|
![]()
Jak mnie te gnomy denerwują... Mam już moda na zmniejszenie ich pojawiania się, ale chyba ściągnę taką wersję, gdzie się wcale nie pojawiają... W ogóle to powinien powstać temat "Co Cię denerwuje w Simsach..." Oj długa by była moja lista
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Guest
|
![]()
Nie mogę znaleźć tych gryzoni , ptaków,jaszczurek itd. Często się gdzieś pojawiają ? Gdzie najczęściej ? Raz żółwia widziałam nad wodospadem , ale mnie ugryzł i uciekł
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
|
![]()
Najlepiej kupić sobie urządzenie do kolekcjonowania i tam można zlokalizować gryzonie i inne rzeczy.
Moja kolej słuchajcie mnie to nie jest pytanie ale nie wiem gdzie to dać. Jeśli macie kota wyszkolonego na łowcę z 8/9 poziomem to może łapać ryby z.......wakacji bo mój kot złapał żabę i smoczą rybę nie kłamię gram w brigepoint i dopiero teraz zauważyłem,że wcale nie trzeba jechać na wakacje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
|
![]()
Mam pytanko.
Mój pies (niestety nie mój, tylko mojego sima) ma pchły. I o dziwo nie zapytam się jak go oczyścić z pcheł ale o skutki nastrojnika. Ma nastrojnik że ma pchły i on skończy się za 2 dni? I co wtedy sie stanie? Pchły go zjedzą?
![]() |
![]() |
#357 |
|
![]()
Nie? XD
Pcheł już nie będzie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Guest
|
![]()
Jakie umiejętności mogą nauczyc się psy i koty? Oprócz tego szukania ;p ( łowiectwa chyba )
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Oj, jeszcze moje pytanie. Gdzie można zakupić rasowego psa/kota/konia? Bo jeżeli chodzi o koniki to patrzyłam w ośrodku jeździeckim i były same mieszańce. Czy z adopcji sąsiedzkiej można mieć rasowe zwierzątko? ![]() Ostatnio edytowane przez Ronnie : 05.11.2011 - 17:54 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|