![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
enusiaq, zrób tak - adoptujesz psa z ośrodka lub bierzesz szczeniaka od sąsiadów i czekasz, aż podrośnie. Wtedy nie dostajesz pieniędzy za nowego członka rodziny. Następnie wpisujesz kod "testingcheatsenabled true", z wciśniętym Shiftem klikasz na zwierzaku i możesz edytować go w CAP. Tam już łatwo zmieniasz jego całkowity wygląd, cechy i co zechcesz
![]() W każdym razie wchodzi mi do CAP i mogę zmieniać, nie sprawdzałam, co się dzieje po zapisaniu, bo nie chcę zmieniać swojego psa, ale nie masz nic do stracenia ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Zawsze to jakieś wyjście z sytuacji ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Wiecie może gdzie można kupić przeszkody do skakania i jak zrobić boks.? Przeszukałam już wszystko i nie mam pojęcia ;//
|
![]() |
![]() |
#75 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wszystko znajdziesz w trybie kupowania w zakładce "Niezbędne dla zwierząt" < "Konie".
![]() |
#76 |
|
![]()
Jasminkaa, boksu się nie robi, tylko kupuje gotowy, do wyboru masz dwa rodzaje, droższy i tańszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
przeszukałam cały temat i znalazłam jedną osobę, która ma ten sam problem co ja, mianowicie: mam w kuchni szafki, które pobrałam z internetu, ale sim jak robi na nich jedzenie to zupełnie go nie widać, a kiedy używa kuchenki- jedzenie przenosi mi się na podłogę do łazienki. jeżeli sim nie jest głodny i przygotowuję jedzenie, po odłożeniu go na szafkę jedzenie mi znika. znajduje je dopiero, kiedy przeprowadzę interakcję "sprzątaj dom". tak samo mam jak sim siedzi przy stole (krzesła pobrane z internetu). sim normalnie siada, a po paru sekundach odjeżdża do tyłu i nie siedzi na tym krześle, a w powietrzu. tak samo mam z łóżkiem i każdym dodatkiem pobranym z internetu. aczkolwiek jak zamienię wszystkie rzeczy pobrane z internetu na te z EA- wszystko jest okay.
moje pytanie brzmi: czy ktoś ma podobnie poza tą jedną osobą?
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Tu jest rozwiązanie tego problemu http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61926
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
@Wikki: dziękuje ci bardzo!
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |