|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja chyba wiem, skąd ta "niechlubna" opinia Alice...
![]() Nie jest źle, powiem więcej: jest dobrze. Podoba mi się styl pisania. Sama historia na pewno niedługo się rozkręci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przerwa po pociągnięciu za spust to świetny pomysł!
Na początku pomyślałam, że to czasy wiktoriańskie, ale zdążyłam zorientować się, iż dom po prostu utrzymany jest w tym stylu ![]() Jeśli trzecie zdjęcie przedstawia Thomasa, to nie pasuje ono do jego opisu. "Z każdej strony dojrzeć się można było starych portretów poprzednich właścicieli posiadłości i ich rodzin" - albo miało być "dopatrzeć się", albo "dojrzeć można było stare portrety [...]" "wyciągnęła z tryumfalnie paczkę bandaży" - zbędne "z" "wyrwał jej z paczkę z ręki" - to samo "Tak właściwie to po czemu tu jesteś?" - "po co" lub samo "czemu" Brakło też paru przecinków, ale pogubiłam ![]() Ponieważ FS mnie zainteresowało, wyczekuję dalszego ciągu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Haha, o tym samym pomyślałam
![]() Więc tak... Już prolog (czy co to jest? ![]() ![]() Ciekawi mnie dlaczego Alice chce się zabić, ale wydaje mi się, że niedługo zmieni zdanie...Nie jestem w stanie na razie napisać więcej na temat treści, bo nie mam weny ![]() Mogę dodać, że czyta mi się bardzo przyjemnie. Nie robisz błędów ani powtórzeń (przynajmniej nie zauważyłam) za co plus. I mam nadzieję, że nie "stanie się coś naprawdę niespodziewanego i szokującego, np. moja śmierć" i będziesz kontynuować to FS ![]() Czekam na ciąg dalszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
FS ciekawe, bohaterzy wyraziści, zdjęcia piękne. Czego jeszcze do szczęścia? Będę regularnie zaglądać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|