![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Jeżeli dobrze rozumiem co masz na myśli toooo: jest sporo ras, które oczywiście można mieszać i wtedy będzie mieszaniec.
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też chcę jechać konno w zastępie! A nie wiem jak. Jak raz miałam babkę i faceta, oboje w siodle, i kazałam jednemu iść gdzieś z tym drugim Simem, to mi pozsiadali z koni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Mam takie jedno pytanie, a mianowicie, jak często spotykacie innych simów sterowanych przez komputer i ilu ich jest np. na praceli publicznej? Panuje tam pustka w tym nowym mieście? Proszę o odpowiedź..
|
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
skoro prosisz...
![]() Gra musi się jakoś załadować, nie wiem jak to nazwać...o, np kamieni też nie było w ogóle w nowym mieście, co mnie dobiło, dopiero za następnym odpaleniem było ich mnóstwo. Powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie odnośnie rozmnażania koni, czy jeśli dobrze wytrenowaną klacz pokryjemy dobrze wytrenowanym ogierem, to czy wartość źrebaka będzie większa? Ma to jakiś wpływ na jego zdobywanie umiejętności itp.?
|
![]() |
![]() |
#97 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dziękować Ci za odpowiedź, jeszcze nie kupiłem zwierzaków, ubezpieczam się przed kupnem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#99 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jest koniarz w opcji samozatrudnienia.
Ale dochodzą za to bardzo fajne cele życiowe: -baśniowy właściciel -budowniczy arki -dżokej -opiekun zwierząt -towarzysz psów -władca kotów -zoolog Jak dla mnie super Ostatnio edytowane przez Chloé : 22.10.2011 - 13:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |