Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 23.10.2011, 13:04   #11
Spectrum
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry

Kolejna część moich wrażeń z gry...
Apaloosa Paints bardzo mi się podoba. Jest w moim stylu. Sunset Valley nigdy nie lubiłem. Co do zwierzaków to bardzo mi się podobają, lecz mając 4 zwierzaki trudno mi je ogarnąć skupiając się na każdym z nich. Zacznę grać także w Bridgeport bo to moje główne miasto Wstawię tam stadnine i moi simowie będą mieć konia, który będzie tam nocował
I mam jeszcze pytanie, czy u was w parkach dla psów i kotów jest taka pustka? Bo u mnie tylko w stadninie są zwierzęta. Zobaczę czy to się nie zmieni bo stworzyłem kilka rodzin które wprowadziłem do miasteczka
jeśli nie pomoże to skorzystam z poradnika na więcej osób na parcelach publicznych...
Spodobała mi się też jazda konna. Wydaje mi się ona bardzo realistyczna, lecz wydaje mi się, że nikt nie galopuje podczas pierwszej jazdy konnej...
Dzikie konie mi się nie podobają wizualnie, ale po za tym to mi nie przeszkadzają
Powinny wszystkie wyglądać podobnie, a te które mam w grze bardzo się od siebie różnią,
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania