![]() |
#381 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jejku, no tak. Fakt faktem każda simka jest bardzo podobna. Chyba u Ciebie żadnej ciemnoskórej nie widziałem.
![]() Znowu te oczy .... JA SIĘ ICH BOJĘ! :p Całkiem pozytywna tylko te gały ... 8/10 |
![]() |
|
![]() |
#382 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Reputacja: 14
|
![]()
Narutoman - tylko z powodu nieco zbyt pociaglej twarzy obnizasz tak drastycznie swoją ocene?
A co jest złego z oczami? Są o wiele mniejsze niż u poprzednich simek. Trykuu. - odsylam do Paige na stronie 35.
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 30.10.2011 - 09:11 |
![]() |
![]() |
#384 |
|
![]()
Anastasia jest średnia, nie podoba mi się trzecie zdjęcie.
Rzeczywiście przypomina poprzednie simki. Może spróbujesz odejść od swojej regułki i pokombinujesz trochę z wyglądem i prezentacją. To po prostu się już przejadło (a przynajmniej mi). Biust faktycznie jest za duży, nos za szeroki, nie widać nozdrzy. Przez oczy simka wygląda na strasznie zmęczoną.
![]() |
#385 |
|
![]()
Dobra, nowa simka. Mam nadzieje, ze jest lepsza od poprzedniej. Zmieniłam oczy
![]() ![]() Peggy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#386 |
|
![]()
Moim zdaniem, jest bardzo ładna
![]() ![]() Moja ocena: 9,9/10. |
![]() |
![]() |
#387 |
|
![]()
Brzydka nie jest, ale nie mój typ.
Jednak nie da się ukryć, że w dalszym ciągu jest podobna do reszty. Również ma pociągłą twarz, podobne oczy o "zmęczonym" jak to ktoś określił wyrazie, a nos jest za wysoko. |
![]() |
![]() |
#388 |
Guest
|
![]()
Podejrzewam, że oczy to wina skina, może wymienisz go na jakiś inny, który nie będzie aż tak uwydatniał tych 'kontur' dookoła oczu. Simka oczywiście bardzo ładna i taka w stylu retro co bardzo lubię
![]() 9/10 |
![]() |
#389 |
Guest
|
![]()
Simka jest bardzo ładna oczy akurat mi się podobają.
Mam dla niej tylko 1 określenie: jest jakaś takaś wiejska ale to nic nie szkodzi bo lubię takie simki ![]() Czy tylko mi się zdaje czy ma taką długą szyję ![]() 9/10 |
![]() |
#390 |
|
![]()
Jak zwykle 10/10, Twoje simki to cuda, a tworzenie ich doprowadziłaś do perfekcji
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|