![]() |
#151 |
Reputacja: 15
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Reputacja: 10
|
![]()
W ogóle, to źrebaki są bardzo trudne w obsłudze. Nawet jak mają matkę, to nie trzymają się tak baaardzo razem. Jak jest duża działka i matka gdzieś odbiegnie od źrebaka, to on już ma negatywny nastrójnik, że jest od niej daleko, ona zresztą też. Ja miałam raz źrebaka i nie mogłam się doczekać, kiedy młody dorośnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
|
![]()
Anie, mnie też baaardzo to denerwuje. Jak mój Georg był źrebakiem to aż mnie nosiło, żeby go postarzyć kodem, ale sam dorósł. To mały minusik w źrebakach. I zaczynam wątpić w jednorożce- codziennie (w simsach) patrzę w te niebo, a tam nic. Czytałam wasze wszystkie porady, ale mnie jednorożce po prostu nie lubią! :<
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]()
tak sobie zainstalowałam te simy podstawę, naszło mnie na dodatek i pojechałam po zwierzaki. i powiem wam, że gra przedstawia się całkiem ciekawie! D: jedyne co mnie rozbawiło to west highland white terriery z kręconymi ogonami! sama mam westa właśnie z kręconym ogonem, ale.... to taki genetyczny fail D: po za tym mają za mało sierści, nie mają sukienki... hm.. ale ogółem gierka wciąga. ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
vernille, możesz zmienić ogon w trybie edycji zwierzaka ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Zauważyłem kolejnego buga. Mianowicie koty, przybywając na parcelę, prowadzą SAME samochody. Wygląda to komicznie xD:
![]() ![]() ![]() Mimo, że wygląda to śmiesznie, chciałbym aby to naprawili jak najszybciej ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Reputacja: 19
|
![]()
Co mnie zasmucilo to mopsy... a konkretnie ich wyglad. Uwielbiam te pieski, ale w tym dodatku sa one poprostu okropne ;/
![]() |
#158 |
|
![]()
wanilha, wiem, ale nie sądzisz, że jednak takie poprawianie podstawowych błędów nie powinno się nigdy zdarzyć? D:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
|
![]() Cytat:
Dam wam link do mojej rodziny z jednorożcami do pobrania ale dopiero za chwilę |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]()
A w SV gdzie najłatwiej znaleźć jednorożca?
Podoba mi się w tym dodatku to, jak niszczą się meble od pazurów milusińskich. Są odrapane, a nie tak jak w dwójce zostaje z nich sterta drewna. No i realizm z jakim drapak dla kota się niszczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|