![]() |
#1 |
Creator
Reputacja: 10
|
![]() Pomyślałam że może i ja pokaże swoje skromne prace. Ten domek robiłam już dawno temu.Jeden z moich ulubionych.Czekam na komentarze ![]() Działka parceli: 30 x40 Cena: Nieumeblowany : 50,781 Umeblowany :89,306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to na dzisiaj wszystko ,wkrótce pokaże wam inne . ![]()
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Piękny domek co prawda bryła i ogród mi się nie podobają, ale za to wnętrza - miodzio!
Bardzo eleganckie i ciepłe, szczególnie spodobała mi się sypialnia i salon ![]() |
![]() |
#3 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Szczeną szoruję podłogę... Ten Dom jest cudny... Może tak nie za bardzo z zewnątrz, ale reszta... Brak mi słów
9/10 *(-1 za zewnątrz...)
#4 |
Guest
|
![]()
Czy ja wiem czy ten domek taki skromny ? Skromnie to zdjęć jest ale to nic.
Szczególną uwagę przyciągnął mi ogród. Jak na stawianie tych samych rodzajów roślin w jakimś powtarzającym się układzie wygląda nieźle. Mnie to zwykle słabo szło. W ogóle z zewnątrz prezentuje się lepiej niż wewnątrz. Salon najładniejszy. I tak 10/10 |
![]() |
#5 |
Creator
|
![]()
Dziękuje za komentarze.
Probs ,staram się mało dać zdjęć,jestem nowa i nie wiem jakie tu zasady panują,następny domek to pokaże z większą ilością zdjęć.
![]() Ostatnio edytowane przez Bożena : 30.10.2011 - 21:13 |
![]() |
![]() |
#6 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Po 1.
Twój kolejny projekt zwalił mnie z nóg. Ładny. Ocena : 9,5/10 Mimo że mi się podobał, nie miał tego "czegoś" Po 2. Jesteś nowa... Na tym forum, zakładamy oddzielne tematy do jednego domu... Według mnie ten sposób jest lepszy, bo oceniamy każdy dom z kolei, a nie parę domów zostanie ominięte..
#7 |
Creator
|
![]()
Ok ,to założe nowy temat z tym domkiem,dziękuje za rade bo nie wiedziałam.
#8 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Narazie nie zakładaj nowego działu na ten domek, zobaczysz, co na to moderatorzy.
#9 |
|
![]()
Więc tak, bryła rzeczywiście nie jest zaciekawa (troszkę by ją zmienić i też była by cudowna
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
A moim zdaniem bryła nie jest zła, mogłaby być oczywiście lepsza, ale ta nie psuje efektu
![]() Wnętrze to mistrzostwo ![]() ![]() Moja ocena: 10/10. A co do wszystkich domów w jednym temacie: nikt wprawdzie tego nie praktykuje, ale chyba nie ma zakazu ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|