![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
nie znam sie na urzadzaniu wnetrz, budowaniu mieszkan i weszlam tu totalnie z ciekawosci.
jestem zaskoczona. powiem szczerze, ze nie lubie patrzec na the sims 3, glowie przez ta grafike, ale Ty mnie pozytywnie zaskoczyles. mieszkanie jest takie zwyczajne, bez zbednych rupeci, czy badziewi(chociaz lubie patrzec na to, ale dobra). podoba mi sie, bo jest tak zwyczajnie i czysto. ta czerwien idealnie kontrastuje z biela i jej odcieniami. genialne. najbardziej podoba mi sie kuchnia te przeszklone drzwi do sypialni. i dodam, ze te "sielskie"(jak to anpisala Aniolek) mi sie podobaja. dodaja takiej cieplej atmosfery do tej nowoczesnosci, jak rowniez ta czerwien i roz... genialnie. strasznei mi sie podoba. |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie nazwałabym tego gniazdka "uroczym. Prędzej nowoczesnym, bo dominującym kolorem jest szary - chłodny, dystyngowany kolor.
Sypialnia jest na prawdę bardzo ładna. Ciekawy pomysł z tymi szklanymi drzwiami. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dziękuję, czy ktoś jeszcze?
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ten portret przy drzwiach wejściowych wygląda jak Gaga
![]() Łazienka, moim zdaniem, trochę gorzej, ale też nie jest źle ![]() ![]() Moja ocena: 11/10. |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
chrupek dzięki za ocenę, a portret przy drzwiach właśnie przedstawia Gagę ;D
Czy ktoś jeszcze? |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|