|  16.10.2011, 14:32 | #432 | 
| Zarejestrowany: 06.06.2011 Skąd: Leszno/Basingstoke/Sunset Valley Płeć: MężczyznaPostów: 689 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

No może że tak. Podobnie jest w WP jak gdzieś wyjedziesz to czasami sim zaczyna przeszukiwać mapę.
		 | 
|   |   | 
|  01.11.2011, 12:58 | #433 | 
| Guest 

|  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

nie wiem, gdzie się zapytać, a więc zapytam się tu.  Co lepsze? Kariera vs. Po Zmroku? Pewnie było mnóstwo takich tematów, ale jakoś nie widze postów o takiej tematyce. Tak więc oczekuję, na szybką odpowiedź, ponieważ zamierzam kupić jakiś dodatek i nie za bardzo mogę się zdecydować.   | 
|   | 
|  01.11.2011, 14:05 | #434 | |
| Zarejestrowany: 06.06.2011 Skąd: Leszno/Basingstoke/Sunset Valley Płeć: MężczyznaPostów: 689 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. Cytat: 
 - Nowe miasto, Twinbrook - Dwie nowe umiejętności - Kilkanaście nowych karier - Specjalna postać: Simbot TS3: Po Zmroku: - Nowe miasto, Bridgeport - Nowa umiejętność - Nowa kariera - Kluby nocne - Apartamenty - Gwiazdy - Windy - Specjalna postać: Wampir | |
|   |   | 
|  01.11.2011, 16:23 | #435 | 
| Guest 

|  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

Dzięki, tak więc już wiem co wybiorę.   Będzie to Po Zmroku. ;] Teraz wchodzi dodatek Zwierzaki, a ja dopiero za PZ się będę brała. Ale jestem zacofana. | 
|   | 
|  02.11.2011, 09:07 | #436 | 
| Zarejestrowany: 30.10.2011 Płeć: KobietaPostów: 247 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

Hej   Ktoś się może orientuje, czy jest możliwość 'upchania' na jednej parceli kilku budynków z Kariery? Dokładnie chodzi mi o to, czy w celu oszczędności miejsca w mieście można np. budynek stylisty postawić na jednej parceli z pralnią (obok, albo na innym piętrze, nieważne, byleby były na jednej parceli), a Simy spokojnie mogłyby z nich korzystać? Bo parcelę tylko jedną 'cechą' można oznaczyć, ale z drugiej strony każdy z tych budynków z Kariery mają 'swoje' obiekty (komis - odpowiednia kasa, stylizacja - miejsca do stylizacji i fotel tatuażysty, pralnia - pralki i suszarki itd.). Próbował ktoś już tak 'zzipować' budynki z Kariery? Chyba łatwiej będzie łączyć królicze nory z budynkami kariery, nie? :/ | 
|   |   | 
|  02.11.2011, 09:32 | #437 | 
| Zarejestrowany: 06.06.2011 Skąd: Leszno/Basingstoke/Sunset Valley Płeć: MężczyznaPostów: 689 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

Jeśli masz ''Po Zmroku,, możesz oznaczyć jeden budynek jako dwa lub trzy różne miejsca.
		 | 
|   |   | 
|  02.11.2011, 10:07 | #438 | 
| Zarejestrowany: 30.10.2011 Płeć: KobietaPostów: 247 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

O... nie mam zainstalowanego Po Zmroku (naczytałam się o wampirach i się waham   ) to nie wiedziałam, że tam można oznaczyć kilka budynków... Myślałam, że jest to narzucone, że jedna królicza nora spełnia kilka funkcji... Dopiero się z tym po zainstalowaniu Zwierzaków spotkałam, stąd moja niewiedza  Dziękuję bardzo za oświecenie   | 
|   |   | 
|  02.11.2011, 10:10 | #439 | 

Nie musisz sie martwić wampirami, nie jest ich aż tak wiele. Ale za to trudno spotkać sima który nie ma ani jednej gwiazdki -_-'
		 | 
|   |   | 
|  02.11.2011, 10:23 | #440 | 

Ci paparazzi też brzmią dla mnie strasznie, wraz z ich fałszywymi oskarżeniami   Jak już pisałam - nie mam Po Zmroku, nie wiem jak to dokładnie tam wygląda, nie wypowiadam się, bo jeszcze coś głupiego palnę  A przy okazji, z tego co widzę, to zaczynamy offtop, więc jeszcze raz dziękuję za informację i zejdźmy z tego tematu   | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
| 
 | 
 |