![]() |
#1092 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
No byłoby to nawet praktycznie, aczkolwiek takiej możliwości chyba nie mamy.
#1094 |
Reputacja: 10
|
![]()
Znacznik płci bardzo by się przydał.
|
![]() |
![]() |
#1095 |
|
![]()
Jest możliwe, by stworzyć wyszukiwarkę nowych postów według kryteriów użytkownika?
Na przykład ja bym osobiście chciała móc ignorować niektóre tematy, przez co, po kliknięciu 'Nowe posty' chciałabym, żeby wyświetlało mi wyniki tylko tych tematów, które chcę (bez tych ignorowanych). Chodzi mi o takie rozwiązanie jak jest przy forum phpbyPrzemo (czyli tak jak wyjaśniłam - ignorowane tematy nie są wyświetlane w wynikach wyszukiwania nowych postów). |
![]() |
![]() |
#1096 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Musisz próbować przez subskrypcję tematów, innego wyjścia nie widzę.
Administracja nie ma możliwości dostosowania wyszukiwarki do indywidualnych potrzeb użytkowników podobnie jak zmienienia kilku innych bzdetów typu źle działający zegar na forum. Ostatnio edytowane przez Liv : 02.11.2011 - 15:23 |
![]() |
![]() |
#1097 |
|
![]()
Tyle, że subskrypcja będzie mi zawalała maila, prawda? Czy jednak informacja o nowych postach zostanie zachowana na forum?
Zawsze możecie się pozbyć 'kilku innych bzdetów' ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Śmiecenia maila pewnie da się jakoś przystopować - na skrzynce powinna być opcja zablokowania nadawcy, a jeśli nie - panel użytkownika tutaj powinien oferować jakieś rozwiązania.
Informację o nowych postach będziesz miała w powiadomieniach zapewne. Z tego co wyczytałam, jeśli sama nie usuniesz tych powiadomień, nic im się nie stanie. Pisząc to miałam raczej na myśli niemożliwość przeprowadzenia jakichkolwiek POWAŻNIEJSZYCH zmian w działaniu forum z powodu niewystarczających uprawnień tutejszej administracji. |
![]() |
![]() |
#1099 | |
|
![]() Cytat:
Zegar można naprawić wysyłając maila do firmy zajmującej się administracją (czy czymś tam) serwera ![]()
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 03.11.2011 - 22:32 |
|
![]() |
![]() |
#1100 |
Guest
|
![]()
Ja chciałabym zwiększyć hmmm... limit? wielkości sygnatur.
Teraz jest 500x100 , ale może lepiej by było, żeby był np. 500x150 ? Bo jak chce się wstawić jakiś obrazek, to ciężko jest znaleźć taki, aby pasował, był proporcjonalny, a jednocześnie widoczny. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|