|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie nic takiego się nie dzieje. Zastanawiam się o co może chodzić, że niektórzy w ogóle nie mają zacinek i gra chodzi płynnie. Macie wszystkie dodatki\akcesoria, mody itd? Ja chyba się pozbędę Story Progression od NRaasa, bo chyba gra się tnie od tego moda, ale jestem przerażona co się stanie w miastach. Zaroi się od wampirów i sław, a tego nie chcę... Podobnie jak nie chcę, by nowo-narodzone dzieci sąsiadów rodziły się od razu mając 3 dni, tak że tego samego dnia stają się małymi dziećmi...
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
BRAK INTERFEJSU i ogólnie cała gra padła!
tel. pomocy technicznej (+ 48) 22-397-44-34 to tylko fatamorgana. Po zainstalowaniu dodatku Zwierzaki skasowały mi się wszystkie rodzinki. ![]() ![]() Mam nowy komputer dla gracza, gry ze sklepu, żadnych dodatków z netu, nie używam kodów, ale i tak gra nie działa. Wcześniej miałam masę błędów, niewidzialne simy, zaklinowane simy na wspólnych parcelach ( nie mogą wrócić do domu), zablokowane paski nastrojów ( simy ciągle zdołowane i żadna zabawa nie poprawia nastroju), zawieszanie się gry i milion innych, ale teraz to już koniec. Przeinstalowanie gry nic nie dało. Jak włączam grę, wkładam płytę Zwierzaki do napędu, klikam na uruchom i wyskakuje mi okienko Odinstalowania gry ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|