![]() |
#322 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki
![]() I jeszcze jedno, maleńkie, ostatnie pytanko: Podobno można zaadoptować zwierzaka od sąsiada, jak mage to zrobić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
|
![]()
Narutoman dzwonisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
|
![]()
No to, to wiem ale mi chodzi o to czy da się zaadoptować od sąsiada a nie przez telefon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
|
![]()
Kurcze, wiesz, że nie wiem? Przyszedł do mnie pies, niby "sąsiada", ale nic nie mogłam zrobić. Fakt faktem, głupia, nie próbowałam uderzyć do właściciela tylko mordowałam się z opcjami "wokół" psa
![]() Pokombinuję jutro, ale tak czy siak podczepiam się pod pytanie. (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
|
![]() Cytat:
![]() nie zawsze jest ten znaczek, trzeba czekać aż akurat ktoś będzie miał do oddania zwierzę ![]() ja z kolei chciałam się zapytać w jaki sposób wygrać wyścigi międzynarodowe? moj kon ma na maksa wszystkie umiejętnosci, simka też jezdziectwo max, wyscigi zaawansowane wygrywa bez najmniejszego problemu, od razu "ląduje' na pierwszym miejscu, a w międzynarodowych ciągle na trzecim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
|
![]()
Wiedziałem że coś z pomarańczowym znaczkiem na mapie, bo ktoś pokazywał w swoim gameplay'u. Tule że u mnie tego nie było dlatego sie martwiłem. Dzięki z odpowiedź.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
|
![]()
Nesyetta przypuszczam, że to jakiś bug... Na szczęście ja nie miałam tego problemu, ale przypomina mi to na przykład windy w Bridgeport... Jak się zacięły to na amen i sim mógł stać i stać i lać po nogach i z głodu paść a winda nie jechała i koniec.
Niestety nie wiem jak Ci pomóc... ![]() Moje PYTANIE: Jak można znaleźć jednorożca? Mój sim ma takie pragnienie, ale jakoś w okolicy żaden się nie pałęta... Za to jak widzę dzikie konie to podchodzi do nich, próbuje je jakoś zachęcić do siebie ale uciekają... Ostatnio simka zdobyła opcję zaklinania koni, więc może tak spróbuję... ALE nadal nie wiem gdzie wypatrzyć jednorożca, macie pomysł? |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
|
![]()
Jednorożce śmigają tam przy wodospadzie, tam tam na takiej działeczce z oczkiem no i wodospadem. Jak się pojawia, to nad nim widać taką hm.. tęczę? zorze polarną? No bynajmniej, one tam się 'spawnują'. A i nie zawsze są, może być że 3 noce pod rząd go nie ma, albo 3 dni pod rząd jest D:
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|