![]() |
#361 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy ogólnie można zaadoptować jakieś rasowe zwierze? Bo ja cały czas mam mieszańce.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
|
![]()
Ej mam rodzinkę w Bridge Port i pytanie mam
Czy tam występują dzikie konie, jelenie, szopy i jednorożce? Jeśli tak to gdzie jednorożca znaleźć?
![]() |
![]() |
#363 |
|
![]()
Chyba Bridgeport
![]() Nie wiem jeszcze nie sprawdzałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
|
![]()
Już ktoś pytał czy w innych miastach są dzikie zwierze, no i są, jednorożce też
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
|
![]()
W mieście ściągniętym z neta widziałam szopy i jelenie, do jednorożców tak czy siak mnie nie ciągnie, więc nie wiem. Ale skoro w mieście nie stworzonym przez EA są takie zwierzaki, to domyślam się, że w tych 'oryginalnych' tym bardziej. d;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
|
![]()
Co do domowego jedzonka dla zwierząt:
1. gram na starym zapisie w mieście SV 2. Simka ma ogrodnictwo i gotowanie na maxa 3. Wszystkie gatunki roślin dostępne w mojej grze (prócz kilku rzadkich winogron z simsowej francji oraz roślin z PZ którego nie mam) posiadam 4. Mam w pełni wyposażoną kuchnię oprócz ekspresu do kawy bo wszyscy moje simy to jacyś kawoholicy O.o 5. I nie mam żadnych dodatków z neta, tylko to co gra na płytach dała. I gotować dla milusińskich nie mogę... W sumie sprawdzę jeszcze, czy to tylko w SV, czy np. nowa rodzina w AP też nie będzie mogła. To ta myszka ma kocimiętkę?? A ja się zastanawiałam czemu jeden kot jest na haju, a drugi nie, skoro się w tym samym czasie zabawkami bawią... xD Wychodzi na to, że cwana emerytka podbiera sobie tą mychę, żeby nikt inny nie mógł się nią bawić, bo tylko ona miała ten nastrójnik i to już kilka razy, cwaniara xD A to nie wystarczy dać link do obrazka pomiędzy taki [ img ] [/ img ] (oczywiście bez spacji)? Tyle tylko, że obrazek trzeba by wrzucić np. na imageshacka, picassę, fotosika, czy inne cudo, co się zajmuje gromadzeniem obrazów. Cytat:
![]() Moje pytania ![]() 1. Prawda li to, że nie można zwierząt ze sobą na wakacje wziąć? Nawet jak ma się już wykupiony dom? 2. Znalazł ktoś jednorożce w SV? 3. A czy ja dobrze rozumiem, że pies może znajdować tylko 'skalne' rzeczy (minerały, skały kosmiczne etc.), a kot tylko organiczne(wszelkie kolekcjonerskie zwierzątka plus to, co Zwierzaki dały)? Czy kot też może kopać za kamieniami, a pies polować na zwierzęta? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
|
![]()
1. Prawda.
2. Jeszcze nie. 3. Pies zbiera tylko, skały, liście itd. a koty tylko małe zwierzątka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
|
![]()
Tyle gram, a dopiero adoptowałam jednorożca. Mój ma rozwinięte maksymalnie umiejętności skakania i wyścigów i stąd moje pytanie: czy każdy jednorożec ma rozwinięte te umiejętności na max?
![]() |
#369 |
|
![]()
Mój miał, a nie przypominam sobie, żebym podnosiła mu poziom Nraasem. Skoro jestem kolejną osobą potwierdzającą to, to pewnie wszystkie jednorożce tak mają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Guest
|
![]()
Na filmiku zapowiadającym jest pokazane że psy gonią złodzieja...
Już miałam ze 3 razy złodziei i nic. Można psa jakoś wytresować do tego ? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|