![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moje simy ostatnio nałapały sporo małych zwierzątek i denerwuje mnie fakt, że nie ma gdzie ich trzymać. Te terraria są duże. Szkoda, że nie ma takich klatek, co można by je było postawić na stoliku czy komodzie. W rzeczywistości są przecież takie małe klatki na chomiki na przykład.
I jeszcze jedno: co prawda nie sprawdzałam tego, ale wydaje mi się, że nie można w jednym terrarium umieścić kilku zwierzątek jednego gatunku. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 | |
|
![]() Cytat:
A wracając do gry, to ostatnio trochę powiększyłam pokój drobnych zwierząt na rancho Martinezów. Nie doszło nic nowego, ale było tak ciasno, że nawet śmietnika na rozrzucone pióra nie miałam gdzie wstawić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
3 terraria? To jest niby dużo?
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 08.11.2011 - 14:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
Hm... Gdzie znalazłaś szynszylkę? Bo zakładam rodzinke i chciałabym żeby córka miała taką milusińską w pokoiku
![]() Wiesz ja dotąd znalazłam na wolności tylko 2 żółwie i 1 szczura ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
Noemi:3, jeśli bardzo Ci zależy na szynszyli, to użyj tego moda: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61987
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Hehe, dzięki, skorzystam jak już po kilku godzinach nie będe mogła znaleźć. A na czym on właściwie polega? "Spawnuje" gdzieś szynszyle np. na parceli domowej?
A mam pytanie jak już tak piszę, zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Dlaczego nie mogę zainstalować simsów na dysk D? Wyskakuje mi informacja, że nie można, ponieważ może to doprowadzić do niestabilności systemu. Na dysku D mam 180 GB A na C tylko 15... A nie moge na D więc nie mogę wszystkich dodatków! Już nie mam 4 zainstalowanych :< Pomocy! Hehe a jak już to wrażenia z gry, to powiem, że gra naprawdę wciąga. Według mnie najlepsze sa konie, potem psy a na końcu koty i małe stworzonka ![]() Ja zawsze robię taki mały domek z koniem i dziewczyną. Ale jednak teraz bardziej zacznę życie w Rivervier czy jakoś tak ![]() ![]() A zależy mi na tym więc sama robie cmentarz ![]() Polecam! Pozdrowionka ![]() Ostatnio edytowane przez Noemi:3 : 08.11.2011 - 14:33 |
![]() |
![]() |
#188 |
|
![]()
Noemi, już w innym temacie o to pytałaś i otrzymałaś tam odpowiedź...
Naprawdę można trzymać w terrarium kilka zwierząt? Próbowałam kilka razy i nadal nie mogę mięć kilku zwierzątek w jednym terrarium :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
NIE można trzymać w jednym terrarium kilku zwierząt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]()
To ile ty masz w sumie terrariów i klatek? Bo tyle tych zwierząt wymieniłaś, że głowa mała
![]() Chyba, że na gałęziach kilka zwierząt może siedzieć? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|