![]() |
#202 |
Reputacja: 10
|
![]()
Spokój wystarczy tylko kliknąć na ikonę zwierzaków.Powinno pomóc.Ja też tak miałam jak wkładałam płytę i próbowałam uruchomić grę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Cześć dzisiaj kupiłem sobie Dodatek The sims 3 Zwierzaki zainstalowałem je włączyłem zrobiłem rodzinę wybrałem dom i gdy już chciałem grac to po paru sek. gra się wyłącza ;/ proszę o pomoc
|
![]() |
![]() |
#204 |
|
![]()
laserek1997, masz mody? Uruchom grę bez dodatków z internetu i modów, zacznij nową grę i trochę pograj. Możesz nawet zabrać z gry dodatki Store. Jeśli pomoże, to coś z dodatkami\modami jest nie tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
|
![]()
Cześć mam problem ponieważ dzisiaj grałam w the sims 3 zwierzaki i po paru minutach gra się zacięła wyskoczył komunikat że program the sims 3 przestał działać i się gra wyłączyła proszę o pomoc
Stephenowa dziękuję za pomoc już chyba wiem co zrobiłam nie tak że mi się gra wyłącza Ostatnio edytowane przez zuzapets : 11.11.2011 - 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
|
![]()
Zuzapets znam ten problem. Moja gra często tak reaguje, gdy mam otwarte gadu bądź internet w czasie gry, bądź gdy za szybko zmieniam tempo gry, czy 'macham' kursorem. Nie wiem, czy zrezygnowanie z tych czynności pomaga, ale ostatnio nie miałam takiej sytuacji. : )
![]() |
![]() |
#207 |
|
![]()
Ja mam grę dodaną do DEP, w Windowsie i do tej pory pomagało, ale od paru dni mam taką sinusoidę. Niby wszystko jest OK, ale gra lubi się wyłączać. Bywa, że gram 3 godziny i gra pracuje wzorowo. Potem ją włączam, a ona wyłącza się po 5-10 minutach... Czyszczę wtedy cache gry i znowu jest dobrze przez dwa czy trzy "uruchomienia"... A potem znowu wyłączanie się... i tak w kółko... Ostatnio być może naprawiłam ten zapis... Simka miała jakieś problemy z malowaniem, miała go na maksa a malowała straszne bohomazy. Dodatkowo ostatnio pozbyłam się jednorożca i to być może "wkurzyło" grę. Miałam też dwa, potencjalnie w konflikcie ze sobą mody. "Potencjalnie", bo Dashboard nie pokazywał żadnego konfliktu. Jednak jeden z tych modów miał zapobiegać chowaniu małych zwierząt do plecaka, a drugi, miał zapobiegać ucieczką małych zwierząt z plecaka... Pozbyłam się moda od "niechowania" zwierząt do plecaka. Wyprowadziłam też rodzinę z domu i wprowadziłam od nowa... Bug z malowaniem u Simki zniknął, a gra jak dotąd się nie wyłączyła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
Witam otóż teraz chcąc pograć w zwierzaki występują takie błędy:
Ładowanie miasta: ![]() I gdy otwieram moją zapisaną grę: ![]() Czy można to jakoś naprawić, czy trzeba całą serie na nowo instalować ? Proszę o odpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
|
![]()
Ciężko coś doradzić, grzebałeś coś ostatnio przy pliku z miastem Appaloosa Plains? Bo najwyraźniej gra ma jakiś problem z plikiem z miastem AP, inne miasta działają?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
Tak inne miasta też nie działają
|
![]() |
![]() |