Odp: Problemy z grą
Ja mam grę dodaną do DEP, w Windowsie i do tej pory pomagało, ale od paru dni mam taką sinusoidę. Niby wszystko jest OK, ale gra lubi się wyłączać. Bywa, że gram 3 godziny i gra pracuje wzorowo. Potem ją włączam, a ona wyłącza się po 5-10 minutach... Czyszczę wtedy cache gry i znowu jest dobrze przez dwa czy trzy "uruchomienia"... A potem znowu wyłączanie się... i tak w kółko... Ostatnio być może naprawiłam ten zapis... Simka miała jakieś problemy z malowaniem, miała go na maksa a malowała straszne bohomazy. Dodatkowo ostatnio pozbyłam się jednorożca i to być może "wkurzyło" grę. Miałam też dwa, potencjalnie w konflikcie ze sobą mody. "Potencjalnie", bo Dashboard nie pokazywał żadnego konfliktu. Jednak jeden z tych modów miał zapobiegać chowaniu małych zwierząt do plecaka, a drugi, miał zapobiegać ucieczką małych zwierząt z plecaka... Pozbyłam się moda od "niechowania" zwierząt do plecaka. Wyprowadziłam też rodzinę z domu i wprowadziłam od nowa... Bug z malowaniem u Simki zniknął, a gra jak dotąd się nie wyłączyła.
|