|
|
#11 |
|
Guest
|
Heh to znowu ja z resztą jak zwykle pograłam sobie wczoraj i dzisiaj porobiłam dosć sporo zdjęć czyli : 43. Wszystkie umieszczę je i będę miała z głowy i potem sobie znowu pogram no i wiecie...
To jak narazie moja ulubiona rodzinka po prostu ją kocham obecny skład rodziny: Samantha ..... eeyyhh zapomniałam nazwiska ma po mężu. Gavin... nie pamiętam nazwiska Quennie moja ukochana klacz Drama żebrak córka Quennie. Lily ... Dodatkowo Sam jest jeszcze w ciąży więc dodatkowa osóbka dojdzie do tego grona. Tutaj już pierwsza wspólna noc w nowym domku ( wiadomo co się stało potem...) : ![]() ![]() ![]() Tutaj jest ten słodki szczeniaczek wabi się Lily: ![]() Tutaj Sam się bawi z Lily: ![]() ![]() Jest się żoną burmistrza wiec trzeba wyglądać elegancko(tutaj Sam po zmianie ciuchów i włosów) : ![]() Tutaj Sam gotuje śniadanko: ![]() Już je gofry: ![]() Dajemy Quennie marchewkę(przecież jej też się coś od życia należy) : ![]() Oraz gładzimy piękną klacz: ![]() Tutaj Quennie pije: ![]() Sam,Gavin i Lily wybrali się razem do psiego parku,w pewnym momencie Sam zrobiło się nie dobrze(wiadomo po czym,patrz 3 zdjęcie początek jeśli nie wiesz ) : ![]() Ale potem usiedli na ławce i zaczęli się do siebie przytulać: ![]() ![]() W tym samym czasie kiedy Sam i Gavin się mizdrzyli to Quennie zaczęła rodzić ta klacz nie jest zbyt urodziwa: ![]() Tu już razem w boskie: ![]() W końcu Sam dosiadła Quennie: ![]() Przecież o nową klacz w rodzinie też trzeba dbać a co ! : ![]() ![]() ![]() Tutaj Sam prowadzi Dramę: ![]() Samantha gotuje kolację dla siebie i męża: ![]() Tutaj już piecze hot-dogi na grillu: ![]() Sam próbuje spalone hot-dogi: ![]() Tutaj Gavin próbuje odkryć jakikolwiek eliksir: ![]() Tymczasem kiedy Gavin odkrywał eliksir Sam nagle urósł brzuszek(wiadomo dlaczego ) : ![]() Ta natomiast pełna radości pobiegła powiedzieć mężowi kiedy wchodziła do pokoju usłyszała dźwięk wybuchu z pokoju,kiedy do niego weszła zobaczyła męża w takim stanie,nie przejmowała się i odrazu mu powiedziała o dziecku: ![]() Kiedy zona już poszła spać ten przed snem postanowił nakarmić kanarka: ![]() Tutaj już śpią razem: ![]() A tutaj Lily zabierała się za gryzienie fotela: ![]() Tutaj żonka przygotowuje śniadanko dla szczeniaczka: ![]() ![]() Tutaj Lily już sobie smacznie je: ![]() W tym samym czasie Sam poszła się wykąpać: ![]() I jednakowo w końcu Gavin wstał: ![]() Tutaj Quennie będzie Iskała Dramę: ![]() Pani domu jednak że jak Gavin wyszedł do pracy ta wzięła się za mycie garów: ![]() Tutaj już przed księgarnią musiała kupić kilka książek: ![]() Wyjmujemy pocztę,oczywiście dostała 8 prezentów ślubnych od przyjaciół: ![]() A tutaj piszemy listy z podziękowaniem: ![]() No i to na tyle jeszcze może potem coś wrzucę ale nie obiecuję. Ostatnio edytowane przez revive : 12.11.2011 - 10:34 |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|