![]() |
#472 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie, ale możesz je przecież pilnować żeby nie wróciły do domu.
![]() |
#473 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Sam wygląd oczu od instalacji dodatku się nie zmienił. |
|
![]() |
![]() |
#474 |
|
![]()
Pisaliście, że można krzyżować rasy psów i kotów (tworzyć "mieszańce") podczas gry.
Czy można skrzyżować rasy psa lub kota przy samodzielnemu tworzeniu zwierzaka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
|
![]()
Biała, sama tego nie robiłam, ale z tego co pamiętam, dziecko dwóch dorosłych osobników można stworzyć tak samo, jak w CAS tworzy się dziecko "ludzkie". Najpierw ustalasz wygląd rodziców, a potem klikasz na smoczek. Sęk w tym, że chyba nie stworzysz szczeniaka/kociaka/źrebaka, tylko od razu dorosłe zwierzę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Przed instalacją oczy były "simowe", lecz po instalacji, były takie inne, bardziej realistyczne. xd
Jak znajdę zdjęcia to pokaże... xd
![]() |
#477 |
|
![]()
ee, jak dokonac samozatrudnienia 'koniarz'? czy komus sie pomylilo i chodzi o sama ceche? bo patrzylam w ratuszu i nie da sie tam tego zarejestrowac
+ czy jak oddam kims zwierzaka do adopcji to potem jak przejde do innej rodziny i bede chciala wziac ze schroniska to tam bedzie to zwierze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
|
![]()
Nie wiem, jak jest z ratuszem. Ja rejestruję samozatrudnienie przez komputer - Sim wchodzi, rejestruje samozatrudnienie, po czym jedzie do ratusza "podpisać niezbędne papiery". Oczywiście żeby pokazała się opcja Koniarza, musi mieć minimum jeden stopień umiejętności Jeździectwa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
|
![]()
nie mam takiej opcji na komputerze :< a ma 10 stopien, kon ma wszystko na 10 i wygrywa juz nawet miedzynarodowe no ejjjjjjj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
|
![]()
W ratuszu jest opcja samozatrudnienia na stanowisku: koniarz. Może twój Sim ma za małą umiejętność jeździectwa, albo nie posiada koni?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|