![]() |
#11 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Modzi też mogą, hm?
Porównując z wcześniejszymi latami, teraz forum jest mega spokojne - a przynajmniej te działy, które ja odwiedzam z własnej chęci (reszta to "obowiązki służbowe"). Trochę z tęsknotą wspominam czasy, kiedy dział z domkami do TS2 pękał w szwach i w ciągu jednego dnia można było zebrać z 10 komentarzy! (dzisiaj jak dojdzie do 10 to jest CUD, a przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie) Miałam ogromne szczęście, że większość moich prac wstawiałam właśnie wtedy ; D No i trochę tęsknię za tamtymi świetnymi pracami i ich autorami ;( Zastanawiające jest także, że nowe FS, często od początkujących pisarzy amatorów (i najczęściej słabe) na dzień dobry dostają 10 komentarzy. I wszystkie o tym samym ![]() Przykra jest też niemożliwość dokonania jakichś większych zmian na forum - najprawdopodobniej nigdy nie doczekamy się nowych skórek i zegar już zawsze będzie opóźniony ![]() Aczkolwiek forum nie upadło pod względem userów (ci są nawet grzeczniejsi teraz - nie pamiętam, kiedy ostatnio zbanowałam kogoś za mk ![]() ![]() Chciałam jeszcze wspomnieć, że forumowa gazetka po napływie nowej krwi będzie TAKA fajna ![]() ![]() Czuję, że rymuję! xD Ostatnio edytowane przez Liv : 20.11.2011 - 18:22 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|