| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Moderatorka Emerytka 

Reputacja: 53 

| 

Modzi też mogą, hm? 

Porównując z wcześniejszymi latami, teraz forum jest mega spokojne - a przynajmniej te działy, które ja odwiedzam z własnej chęci (reszta to "obowiązki służbowe"). Trochę z tęsknotą wspominam czasy, kiedy dział z domkami do TS2 pękał w szwach i w ciągu jednego dnia można było zebrać z 10 komentarzy! (dzisiaj jak dojdzie do 10 to jest CUD, a przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie) Miałam ogromne szczęście, że większość moich prac wstawiałam właśnie wtedy ; D No i trochę tęsknię za tamtymi świetnymi pracami i ich autorami ;( Zastanawiające jest także, że nowe FS, często od początkujących pisarzy amatorów (i najczęściej słabe) na dzień dobry dostają 10 komentarzy. I wszystkie o tym samym   Jeśli ktoś zauważył, że "zostawiłam" ten dział - tak, ma rację.Przykra jest też niemożliwość dokonania jakichś większych zmian na forum - najprawdopodobniej nigdy nie doczekamy się nowych skórek i zegar już zawsze będzie opóźniony   Eh, ta władza (naj)wyższa...Aczkolwiek forum nie upadło pod względem userów (ci są nawet grzeczniejsi teraz - nie pamiętam, kiedy ostatnio zbanowałam kogoś za mk  ) i panującej tu atmosfery - pod tym względem chyba do końca świata będzie fajne ![]() Chciałam jeszcze wspomnieć, że forumowa gazetka po napływie nowej krwi będzie TAKA fajna   Wydanie świąteczne zapowiada się tak wyśmienicie, że wszyscy się zdziwcie ![]() Czuję, że rymuję! xD Ostatnio edytowane przez Liv : 20.11.2011 - 19:22  | 
| 
		 | 

| 
|             

| 

| 

| 
		#2 | |
| 

Reputacja: 10 

| 

Cytat: 

Chodzi mi o to, że często pojawiają się nowi użytkownicy, którzy w ogóle się nie udzielali, a których pierwszym postem jest właśnie wstawienie jakiegoś chłamu (czyt. 5 zdań) jako FS. A potem znika, bo spotkał się z falą krytyki i zaśmieca nam tylko forum. Niech najpierw user się udziela, a po jakimś czasie będzie mógł wstawić swoją pracę na forum.  | 
|
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|