![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Raczej kupię ten dodatek - fajne wyposażenie łazienki, fryzury takie sobie...
|
![]() |
#32 |
|
![]()
Co do mnie, to będzie to zależało głównie od tego, jak się będzie moja gra zachowywała. Te 40 zeta mogę wyskubać, ale mój komp zaczyna już rzygać Simsami. Możliwe, że przestanę kupować "wszystko jak leci". Teraz się trochę ustabilizowało i jest szybciej, na starych zapisach gra chodzi pięknie, ale w AP strasznie się tnie i wyłącza. Dziwne, co nie? Zazwyczaj stare zapisy mi się cięły, a nowe chodziły jak marzenie, a tu masz, niespodzianka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
Nie kupię. Jedyne, co do mnie trafia w tym mini-packu, to zestaw do wyposażenia łazienki, a to trochę mało, jak na wcześniej wspomniane cztery dychy, prawda? Nie specjalnie się postarali...
![]() |
#34 |
|
![]()
Mi podoba się tylko wyposarzenie łazienki a reszta taka sobie. Kominków mam sporo,a i pierdułek do wystroju tez. Bielizna nocna wogóle mnie nie przekonała,a włosy to już tym bardziej. Powinni stwożyc akcesoria właśnie typu "Kuchnia i łazienka" i porządnie wziąść się za wygląd i jakoś mebli a darować sobie ciuszki i fryzury.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Mi się okropnie podobają ja chyba będę mieć je około 29.01.-3.02
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Mi tez podoba się wyposażenie Łazienki .
Tylko żeby nie było tak jak zawsze Te całe akcesoria za 40 zł to tylko Garstka mebli fryzur , z 2 ciuchy i do widzenia . . . I dlaczego te okładki muszą być czasami takie kiczowate . ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 15
|
![]()
Chyba nie myślisz, że będą kosztowały mniej niż 40 zyla? Co najwyżej mogą być droższe...
![]() |
#38 |
|
![]()
Zgadza się, to tradycyjna cena akcesoriów do trójki, czyli 40-50 zł. Dodatki chodzą po 80-100 zł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Mnie się podobają meble, ale ciuchy i fryzury- moim zdaniem masakra.
Za 30 zł bym kupiła, ale na pewno nie będą tańsze, niż 45zł, a zastanawiam się nad dodatkiem karierą, więc raczej nie kupię tych akcesoriów. |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Supcio ! To chyba będą pierwsze akcesoria , jakie kupię . Podoba mi się ta fryzura z kokardą .
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|