![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Ćwir z Sunset Valley
Kolejna część opowieści z cyklu Z aparatem wśród Ćwirów... Zaczyna mi się chyba nudzić to wstawianie fotek. Nie mam pomysłu na ciekawą historię. W zasadzie to nic ciekawego się u tych moich ludzi nie dzieje, po prostu sobie żyją... Jedzą, piją, śpią, rozmnażają się. Uwielbiam ich zwierzaki, więc oczywiście jak zwykle wstawiam mnóstwo zdjęć zebr... Rodzi się ogier zebry, Melman... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obwąchiwanie tatusia ![]() ![]() Melman ze swoją mamą, Naną, w boksie. ![]() Mariusz uczy Renatę chodzić. Mała z czasem załapała o co w tym biega ![]() ![]() Rodzina w komplecie... Nana się tarza, a Melman nie wie o co jej chodzi ![]() ![]() Mama i synek. ![]() Bartosz uczy się grać na pianinie. Jako dziecko zdobył aż 3 punkty gry na cymbałkach, więc startuje od 6 punktu gry na pianinie... ![]() Kara uczy córkę mówić. Będzie tego żałować ![]() ![]() Biegający Melman... Zwróćcie uwagę na ogon, jest taki, jak mamy i taty, ale ma nienaturalnie duży ten "pompon", no i wystaje on od razy z zadu. Mogli się bardziej przyłożyć do dziecięcej wersji tego ogonka... ![]() ![]() -Dziecięce odchody są takie obrzydliwe! ![]() Renata bawi się w pirata... ![]() kolejna seria zdjęć Melmana. ![]() ![]() ![]() ![]() BONUS: Jeleń... śledziłam ją raz, zniknęła na terenie ośrodka naukowego w Sunset Valley. Może tam się respawnują. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|