![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za komentarz, ciszę się, że się podoba
![]() Co do tatuaży - to zdecydowanie kwestia gustu, a ja osobiście je uwielbiam. Sam tatuaż jest w ozdobach stroju, więc nie da się wybrać jak mają wyglądać poszczególne partie ciała. Po za tym, tatuażu nie da się pozbyć wedle swego widzimisie, a wydaję mi się, że jednak posiadanie tatuażu w niczym nie koliduje z założeniem sukienki. Nigdzie nie jest powiedziane, że wytatuowana kobieta powinna chodzić tylko w jakiś łachach, a eleganckie sukienki nie są dla niej. Zresztą nie przesadzajmy, ta sukienka nie jest żadną francją elegancją ![]() Ostatnio edytowane przez Kestrel : 29.11.2011 - 13:47 |
![]() |
|
![]() |
#182 |
|
![]() Vitani
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Reputacja: 14
|
![]()
Kompletnie mi się nie podoba. Makijaż jest bardzo przesadzony, podbródek za długi, usta za wysoko, w dodatku wargi są zbyt wydatne.
Niestety, jestem na nie. Moja ocena: 2/10. |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
Mnie też się nie podoba.
Przez fryzurę jej głowa wydaje się olbrzymia. Oczy są dziwne - te tęczówki jakieś nienaturalne. |
![]() |
![]() |
#185 | |
|
![]() Cytat:
Co do makijażu to istnieją różne jego rodzaje i również nie ma jednego, który powinni nosić wszyscy. Nie jest wcale przesadzony, przeciwnie, efekt zamierzony. Trochę inwencji twórczej nie zaszkodzi. Jeśli chodzi o tęczówki to osobiście uważam, że są jednymi z najbardziej realistycznych jakie widziałam, zwłaszcza wsród simów tego forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
Podoba mi się, że eksperymentujesz. Twoje simki są charakterystyczne przez świetne zdjęcia (głównie przez pozy i efekty w programie graficznym) ale są też normalne (ale nie brzydkie!). Każda ma coś innego. Inny nos, inne oczy. Każda ma swoje piękno. Takimi simkami chce się grać
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#188 | |
|
![]() Cytat:
![]() Oczy nie są zółte, wystarczy się przyjrzeć. |
|
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
O matko, już złego słowa nie można powiedzieć. Nie obrażaj się o byle co.
Chrupcio zarzucił, że simka ma za mocny makijaż, ja zażartowałam, że w nim wygląda jak prostytutka, a Ty już odbierasz to jako atak. Więcej luzu! |
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]()
Na pierwszy rzut oka nie spodobała mi się. Jednak patrzę na nią drugi dzień i zaczyna mi się podobać. Co wy tam chcecie od tego makijażu? Jest piękny (swoją drogą Kestrel prosiłbym Cię o linka do downloadu tego makijazu oczu)
![]() A mnie się własnie wydaje, że to moje soczewki są najbardziej realistyczne ![]() Używasz oczu od Lemonleaf? Bo wyglądają znajomo ![]() Mam jeszcze jedno pytanie : Czemu ona ma siwe ( ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|