![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ejak co do dodatków. Napisałem o tym kilka postów wcześniej. Dodanie pewnych elementów już w podstawce TS4 takich jak pogoda, zwierzaki czy możliwość prowadzenia biznesu (takie podstawowe rzeczy) wcale nie czyniłoby EA stratnymi. Jakby dali podstawowe zwierzęta od razu to potem mogliby wypuścić dodatek traktujący o życiu na farmie, bo mieliby czas na zrobienie tego zamiast ponownie zajmować się psami i kotami... Gdyby zrobili od razu możliwość prowadzenia biznesu własnego to potem mogliby stworzyć dodatek o showbiznesie. Albo pogoda - dodaliby tylko pogodę i efekty atmosferyczne w podstawce, a potem wydaliby dodatek związany z pogodą, jedno drugiego nie wykluczy. Na prawdę jest ogrom możliwości, tylko nie wiem, dla czego twórcy ciągle odsmażają to samo. Powiedziałbym - czas, pieniądze? Tylko, że EA to jest gigant w branży, do niego należy już studio tworzące simsy, więc sami decydują o rozwoju serii, nie mają nagonki żadnej z zewnątrz. Wychodzi na to, że po prostu chcą się nie narobić i zarobić ![]()
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 04.12.2011 - 22:58 |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|