![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Śliczny dom.
Bryła jest bardzo ładna. Salon i sypialnia najbardziej przypadły mi do gustu. Mogę wiedzieć skąd masz tą sofę z salonu i łóżko z sypialni? ![]()
#3 |
Guest
|
![]()
Przepiękny dom najładniejszy jaki widziałam.
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zgadzam się z przedmówczyniami- domek jest naprawdę cudowny. Tylko jakoś nie podchodzi mi basen wyłożony panelami i camping przed domem (jeśli już miał być, to lepiej za).
10 Ps. Co oni go tak wietrzą? ![]()
#5 |
|
![]()
Domek jest z śliczny z tego co widzę. Niestety nie lubię prezentacji z takach zbitek zdjęć, bo nie mogę ich obejrzeć w powiększeniu.
Meble są naprawdę śliczne i dobrze dobrane. Podobają mi się te różnorodne rośliny, bo bardzo ożywiają wnętrza - sprawiają, że stają się przytulniejsze. Najbardziej mnie razi fakt, że we wszystkich pomieszczeniach jest ten sam rodzaj pokrycia ścian. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Cudny domek. Wnętrze jest przepiękne i bajeczne! Umeblowanie bardzo mi się podoba.
Roślinność jest różnorodna, co idealnie pasuje do tego wnętrza. Cudo ![]() Obrazy świetnie umieszczone, bardzo klimatowe. Była bym bardzo zadowolona gdybym mogła obejrzeć wnętrze w przybliżeniu. Ogólnie projekt jest bardzo ładny, szczególnie wnętrze: 10/10. |
![]() |
#7 |
Reputacja: 19
|
![]()
Bryla oraz otoczenie swietne, w tym ogrod
![]() Po takim pozytywnym pierwszym wrazeniu spodziewalem sie pieknego wnetrza. Niestety jest tylko dobrze. Brak mi tutaj czegos co by przykulo uwage. I tak jak wspomniala Searle nie podoba mi sie prezentacja domu. Coz wystawiam 8 z minusem ![]()
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Z zewnątrz wygląda genialnie
![]() W środku trochę gorzej, ale trzyma poziom ![]() Moja ocena: 10/10. |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Na zdjeciach wyglada cudnie, a w grze prezentuje się jeszcze lepiej, wiem, bo moi simowie w nim mieszkają.
![]() 10/10 Pozdrawiam ![]()
|
|