![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja się tym dodatkiem nie jaram.
I znowu mam latać z jednym simem po mieście i dbać o jego karierę, a reszta szaraczków będzie siedzieć w domu i umierać z głodu? Wolałabym pogodę albo już nawet ten czas wolny. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Reputacja: 11
|
![]()
Cóż dodatek zapowiada się fajne ale jak naprawdę będzie przekonamy się, jak sami w niego zagramy bo w zwiastunach zawsze wszystko jest ładnie pokazywane. Ale na pewno go kupię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
Nowe miasto to Starlight Shores
-W dodatku pojawi się także zupełnie nowe miasto – Starlight Shores. Wypełnione będzie ono nowymi miejscówkami i obiektami, które pomogą naszemu ludzikowi osiągnąć sukces. Choć jeśli źle poprowadzimy jego karierę, to skończy się ona szybciej niż się zaczęła. Źródło: http://www.cdaction.pl/news-23882/th...tku-wideo.html http://forum.thesims.pl/showthread.p...06#post1479206 |
![]() |
![]() |
#144 |
|
![]()
No fajnie że w dodatku pojawi się nowe miasto pytanie tylko czy mój komputer to wytrzyma. Pewnie gra mi trochę spowolni no ale cóż i tak, kupię ten dodatek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
Stworzymy Justina Biebera, zrobimy go sławnym a na koniec zabijemy < 3
Z tym wysyłaniem: nie wiem czemu ale myślę ze to będzie polegało na koncertowaniu w innych miastach jakie mamy. |
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
fajnie się zapowiada :nowe miasto,gra online,nowe zawody i miejscówki,ubrania,fryzury ciekawe jakie będą nowe cechy
ciekawi mnie jeszcze jak będzie ze śpiewaniem akrobatyką i magią trzeba trochę poczekać a dowiemy się więcej
https://www.thesims3.com/mypage/sebek27 - Mój profil na stronie the sims 3 PS.SŁUCHAJCIE BLACK EYED PEAS ![]() Ostatnio edytowane przez sebi27 : 07.12.2011 - 13:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
No dokładnie trzeba czekać na więcej informacji. Ale i tak z tego co już wiemy wynika że całkiem ciekawy dodatek się szykuje.
![]() Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 07.12.2011 - 14:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]()
Dla mnie ten dodatek to nic fajnego. Już mogli te kariery co teraz będą w Zostań Gwiazdą dać dodatku Kariera. Jak zwykle będzie pełno niedociągnięć. Dostaniemy kilka karier i za to 100zł? Jeszcze nia ma szczegółowych informacji o Zostan Gwiazdą, ale mi się ten dodatek kojarzy z Po Zmroku i Karierą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
Zamiast wcielić taką możliwość do PZ, twórcy znów serwują nam kolejny dodatek... Czy to aby nie przesada? Przecież główną cechą PZ jest możliwość zmienienia zwykłego, anonimowego sima w gwiazdę showbiznesu! To nic innego, jak żerowanie na fanach serii i zbijanie kasy. Na pewno nie kupię ZG w ciemno - każdy wie, co to oznacza :P
![]() |
#150 |
|
![]()
Zapowiada się jak zawsze świetnie, ale z doświadczenia wiem, że po zagraniu szybko się znudzi... Oczywiście i tak kupię. Te kariery mogły dojść równie dobrze w Po Zmroku. Fajnie, że będzie nowe miasto... Raczej EA skupiło się na "gwiazdorskim" życiu simów...
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|