![]() |
#561 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czy znajdę tu kogoś kto zna odpowiedź, ale warto spróbować. Orientuje się ktoś w simsach na konsole? PS3? Czy da się tam budować domy? Generalnie chciałbym się dowiedzieć jak bardzo wersja konsolowa różni się od wersji PC
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Guest
|
![]()
Czy w zwierzakach można mieć lokaja?
Podczas gry simce pokazało się pragnienie, by wynająć lokaja, ale w usługach nie ma takiej opcji, zainstalowanych Po Zmroku nie mam. O co chodzi? |
![]() |
![]() |
#563 |
|
![]()
Lokaj jest dostępny w dodatku TS3: Po zmroku, ze Zwierzakami nie dochodzi...
![]() |
#564 |
|
![]()
Zwierzaki wyszły później niż PZ, więc możliwe, że wraz z nimi do gry "dodały się" pragnienia z wcześniejszych dodatków (tak jak to było np. z chemią międzysimową w dwójce). Niestety, dopóki nie zaopatrzysz się w PZ, nie będziesz mogła ich spełnić. Stawiam jednak, że to drobne niedopatrzenie ze strony twórców.
![]() |
#565 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
|
![]()
Chyba się nie da, tak jak nie da się jechać z grupą konno... Możesz spróbować pokombinować z klikaniem gdzieś na mapie i wybieraniem "idź tam z...", a potem spróbować wybrać "trucht" jako prędkość (o ile się da, bo dawno nie kazałam Simom biegać).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
|
![]()
czy przy adopcji zwierzaka (dokladniej psa) mozna wybrac rase?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
|
![]()
Teoretycznie tak, ale pod warunkiem, że akurat w puli znajdą się jakieś rasowe pieski. Równie dobrze może być tak, że tylko kundle są do adopcji. Wszystko jest w opisie piesków, jak na nie klikniesz podczas adoptowania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
|
![]()
dziekuje ginsei
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
|
![]()
Mam tą grę od wczoraj ale gram tylko u babci która niedawno kupiła sobie nowy komputer (na moim prędzej bym dostała szału niż zaczęła grać). Jeśli było już takie pytanie to przepraszam ale nie przeglądałam całego tematu. Jak mieć szczeniaki/kociaki/źrebię? Jak tworzyłam rodzinę to zrobiłam simkę, kota i dwa psy, ustawiłam, że psy będą ze sobą (dwa beagle-partnerzy). Kupiłam budę bo z tego co pamiętam to w dwójce była ona potrzebna żeby były szczeniaki. Ale nie było żadnej opcji typu ,,postaraj się o szczeniaki z..." Wiecie może co zrobić, żeby psy miały szczeniaki? Z góry dzięki za odpowiedzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|