![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Moja kolejna parcela po dłuższej przerwie, pomysł udało mi się zrealizować w jakichś 50% głównie za sprawą tego, że już na początku źle zbudowałam bryły a potem tylko "naprawiałam". Okazało się też, że coś jest nie tak z parcelą, jej mieszkańcy się zawieszają albo przestają reagować na komendy i tylko stoją.
Dlatego mam w planach postawienie jeszcze jednej takiej parceli, gdzie między innymi bardziej skupię się na kształtach i realizmie brył. W "mieście" miał panować klimat lat 30-tych może 40-tych, zapraszam do obejrzenia i oceny ![]() Zdjęcia "miasta" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brama ![]() ![]() Korytarz/przedpokój ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Gabinet ![]() ![]() Salon/jadalnia ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() Piwnica ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogolny widok mnie zachwycil. Normalnie jakbym widziala odnowiona starowke. W srodku podoba mi sie tylko salono-jadalnia. Moze jak obejrze zdjecia na kompie poprawie swa ocene wnetrza
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mi się bardzo podoba
![]() bardzo podoba mi się sypialnia, wyszła idealnie. Pokój salon/jadalnia także świetny, dodałabym jednak coś w łazience, wydaje się "martwa", a w kuchni dobrze by było wprowadzić jakiś delikatny akcent kolorystyczny. W piwnicy nie podobają mi się te potłuczone wazy, pasują bardziej do ruin Egiptu. Mimo wszystko całość zrobiła na mnie ogromne wrażenie, zwłaszcza zdjęcie gdzie widać kawiarnię. Jeśli mogę ocenić to dla mnie 9/10. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no proszę powrót z wielkim rozmachem,świetny projekt,poproszę go na pw
![]() |
![]() |
#5 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
To jest PIĘKNE... Masz talent do "dużych" projektów...
Ja też poproszę ten projekt na pw, lub ewentualnie drógie podejście, jak będzie wykonane. ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
Piękne, naprawdę. Wszystko wykonane jest bardzo starannie i z dbałością o szczegóły
![]() Jedyne zastrzeżenie, co do telewizora, który stoi w salono - jadalni. Myślę, że w latach 30/40 telewizory rzadko występowały w domach. Zrobiły się popularne w latach 50 - tych ![]() ![]() Ale to taki mały szczególik. |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszystko do siebie pasuje. Gabinet - CUDO. Piwnica też niczego sobie
![]() Oczywiście 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
<kopara opadnięta>
No krótko napiszę PO PROSTU SUPER ![]() Edit: właściwie to chciałam na tym skończyć, ale się będą mnie czepiać, że daję zły przykład i piszę za krótkie posty z ocenami... ![]() Bo nie mnie oceniać. Po prostu bardzo mi się wszystko podoba ![]() Ps. A jeżeli chodzi o błędy z simami - może w jakimś "pokoju" masz brak znacznika ukrytego pokoju, albo cuś takiego? Z doświadczenia wiem, że źle działają budynki, które mają być "blokami", jeżeli mają jakikolwiek przedmiot w pustym pokoju. Mi się psuło, kiedy wstawiałam kominki, by jakoś to lepiej wyglądało. Ostatnio edytowane przez Björk : 10.12.2011 - 17:22 |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Marl.89, Felusia, ilona, Lubie, Einarr, ikspee, Björk - dziękuję pięknie
![]() @Björk dzięki za informacje, nie wiedziałam, że nie powinno się umieszczać obiektów ukrytych pomieszczeniach. W przypadku tej parceli wszystko jest w porządku pod względem znaczników, obstawiam, że problemem mogą być np. wzory dachów z TSR albo zbyt duża ilość przestrzeni określonych jako wspólne. Muszę zbudować coś podobnego aby to sprawdzić. @Einarr rzeczywiście, chyba lepiej bym zrobiła dając np. ten telewizor z podstawy ![]()
Ostatnio edytowane przez figa : 10.12.2011 - 18:43 |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
Na takie projekty aż miło się patrzy
![]() ![]() Zwłaszcza podoba mi się widok z zewnątrz. Moja ocena: 10/10. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|