![]() |
#1551 |
Reputacja: 10
|
![]()
@eyvee - oi, znam ten ból xd chociaż z moich małych Rose i Lhei jestem dość zadowolona
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1552 |
|
![]()
@milkie - skiny z lemonleaf - ale teraz cos nie ten teges, bo nie potrafie sciagnac...powiem wam, ze jestem zdziwiona....przeszlam teraz na rodzine Tanimoto a tutaj wszyscy mi sie postarzeli jakbym miala wlaczony postep historii....a mam go wylaczony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1553 |
|
![]()
nieeeeee, ja nie chce żeby Kaori umarła o.O pamiętam jeszcze jak była młoda i piękna i wgl ... xd odmłodź ją w CASie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1554 |
|
![]()
eyvee - Jak zwykle, ubóstwiałam każdego czlonka Twojej famili, a teraz są następni...Możesz kupić Kaori i Steven'owi eliksiry odmłodzenia, wtedy nie umrą.
.Catti. - Meteoryt? O matyldo, dobrze, że uciekła, bo jest zbyt piękna na przedwczesny koniec. Hayley - Zaczyna się ciekawie, ale trochę przynudza. Jestem zaciekawiona, co dalej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1555 |
|
![]()
eyvee - Ja zawsze moim simom wyłączam starzenie się, a 'wyprawiam' im urodziny za pomocą tortu, albo Nraasa Master Controllera.
![]() SunnySimmy - Było blisko. Musiałam ją teleportować, bo jakbym tego nie zrobiła, to by na nia spadł. Wszyscy macie super rodzinki ! ( u mojej się DUŻO pozmieniało ;D )
![]() |
![]() |
#1556 |
|
![]()
@.Catti. - chyba zrobie to samo, bo jednak "jakos" gra sama mi daje wiek do przodu simow co nimi nie gram.
Rodzina Tanimoto/Lastavard ciag dalszy Gdy u Hinaty i Marcusa dziewczynki szly grzecznie spac... ![]() ![]() David i Cathrine stali sie nastolatkami ![]() ![]() Cathrine urosla na wesola i spontaniczna cicha romantyczke... ![]() ...zas David stal sie przebojowym nastolatkiem lubiacym wszystko co zakazane ![]() ![]() Pierwszy dzien w nowej szkole - pora na liceum i nowe znajomosci...Cathrine troche zmartwiona nowym srodowiskiem. ![]() Do Steven'a i Kaori przyszla w odwiedziny Hinata - opowiadali sobie o wnukach, starych dobrych czasach i pokazywali zdjecia malej Cathrine oraz Davida, czekajac na zdjecia blizniaczek. ![]() Tomoya nie mogl sie skupic przez te smiechy i glosne pogadanki...patrzyl tylko na siostre i rodzicow spode lba xd ![]() Amelia cos ciezko przezywa nadchodzace lata...starosc zbliza sie krokami i chyba dopadla ja depresja <a za 3 dni bedzie dopiero dorosla xD> ![]() Cathrine po 1szym dniu w szkole stwierdzila, ze nie bylo zle - poznala wiele fajnych nastolatkow....moze nawet i sie zakocha? ![]() David byl dobrym uczniem w szkole...ale wolal siedziec samemu, zdala od namolnego towarzystwa... ![]() Steven podarowal Kaori piekne kwiaty - takie jakie kiedys lubila. Moze i lata juz swoje maja, ale milosc nigdy nie zniknie. ![]() Cathrine swietnie dogadywala sie z bratem - chociaz na takiego nie wyglada co lubi sie smiac i bawic w bitwe na poduszki xd pozory myla ![]() ![]() Cathi wiedziala, ze David nie przepada za lekcjami domowymi, wiec odrabiala je razem z nim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
|
![]()
eyvee - postęp historii jest bardziej od tego, by nieużywane Simy się nie żeniły, nie wyprowadzały i nie rozmnażali. A brak starzenia - jak sama nazwa wskazuje
![]() Też bym chciała, żeby któreś z dzieci zapewnily rodzicom drugą młodość... Może Marcus wpadnie na kolejny genialny pomysł na użycie tym razem owocu życia? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1558 |
|
![]()
.Catti./milkie_way15/suomii/eyvee- dziekuje za zainteresowania moją rodzinką i za współczucie dla Steve'go
![]() ![]() ![]() Eyvee-powiem poraz setny : Boże jakie piękne sa twoje Simy!! Zauważyłam,że wszyscy panowie w Twojej rodzinie są jasnowłosi-czyżby słabość? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1559 |
|
![]()
@ginsei - no moze zrobi takie cos xD
@Marl - dzieki wielkie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1560 |
|
![]()
Rodzina Break
Mała Amelie stała się dzieckiem. ![]() ![]() Ale Fensy musiała wrócić do pracy.. Po raz setny dała wskazówki opiekunce i wyszła.. ![]() Niestety.. jej szczęście po powrocie z pracy zmieniło się w czystą rozpacz.. Zabrzmiał telefon. Był to Johny. - Jeśli chcesz jeszcze zobaczyć swoją córeczkę masz mnie przeprosić i pięknie mi to wynagrodzić. Fensy była w totalnym szoku! ![]() Nie zastanawiała się.. Od razu zadzwoniła na policję. ![]() ![]() Wszystko zeznała policjantce. Opowiedziała wszystko od początku do końca. ![]() ![]() Nagle po raz kolejny zabrzmiał dzwonek telefonu.. Usłyszała w nim wrzaski swojej córeczki.. A po chwili przyszły te okropne zdjęcia.. ![]() ![]() Policji w bardzo szybkim tempie udało się namierzyć Johnego.. Ukrywał się w apartamencie.. A właściwie to się tam włamał. ![]() Gdy Fensy zobaczyła swoją córeczkę chwyciła ją w objęcia, wycałowała. ![]() ![]() ![]() Fensy martwiąc się o swoje dziecko wypytała je czy jest głodna czy śpiąca.. Amelie zamiast tego powiedziała jej po prostu: "Kocham cię mamusiu". ![]() Fensy aż popłakała się ze szczęścia. ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 30 (0 użytkownik(ów) i 30 gości) | |
|
|