![]() |
#611 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam Pytanie czy gdy rozmnoże jednorożca ze zwykłym koniem to urodzi się koń czy jednorożec .? czy może rodzi się losowo . ?
![]() Dzięki bindi . ![]() Ostatnio edytowane przez Aleksandra : 19.12.2011 - 16:51 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#612 |
Reputacja: 11
|
![]()
Rodzi się losowo, acz są opinie że jednorożcem musi być samiec by to zostało przekazane w genach.
Ostatnio edytowane przez Chloé : 18.12.2011 - 20:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
|
![]()
Słuchajcie, czy w Apaloosa Plains jest jakiś most? W tym wątki, w ostatnim poście na 1 stronie jest na zdjęciu jakiś most http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/445745.page jednak nie mam Zwierzaków i nie wiem skąd ten most jest. A bardzo mi się podoba
![]()
![]() |
#614 |
|
![]()
Czy tylko ja nie mam dostępu do strony z linka? "Ups Nie masz uprawnień bla bla bla".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie, nie ma go w Appalossa Plains (chyba, raz tylko byłem w tym mieście
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
|
![]()
Gio dzięki, dobrze wiedzieć bo mi się bardzo podoba, pasowałby do mojej mieścinki zamiast tego z Bridgeport
![]()
![]() |
#617 |
|
![]()
Jak zapobiec masowemu rozmnażaniu się zwierzaków?
Dla przykładu: gram jakiś czas rodziną A, mają w domu jednego psa. Za chwilę przełączam na dom sąsiadów (rodzina B) i niedługo po tym dostaję telefon, że suka z sąsiedztwa urodziła szczenięta. Jest to dosyć męczące... Na dodatek wszystkie urodzone maluchy nie mają pokrewieństwa ze swą matką w drzewie genealogicznym. To jest normalne przy takim automatycznym porodzie? Całe szczęście, że posiadam Master Controllera, bo nie wiem, jak poradziłabym sobie z taką hałastrą... |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Guest
|
![]()
Ja wlasnie mam ten problem, ze zadne zwierzaki sasiadow sie nie rozmnazaja.
Gdy zaczynam gre w nowym miescie, to po jakims czasie pojawia sie opcja sasiedzkiej adopcji zwierzakow i dopoki nie zaadoptuje zwierzecia z tej rodziny, to wiecej szczeniakow, kociakow ani zrebakow w miescie nie ma. |
![]() |
![]() |
#619 |
|
![]()
A ja marzę o modzie, który wyłączy tą sąsiedzką adopcję. Dlaczego? Bo najczęściej ten znaczek adopcji nie znika, za to ludzie się przeprowadzają, lub gra ich kasuje, a znaczek zostaje na pustym domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |