![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
A ja miałem 8 lat :>, choć u kuzynki grałem w 2005 roku. A u mnie było tak:
16.05.2008 Piątek Urodzinki Raniutko, ok. 6 wstałem se jakby nigdy niby nic i stanąłem na czymś ostrym, no ja patrze a tu Simsy 2 leżą <lol>. Wstaję, instaluję <byłem chory jakby co> i się skończyło inst. Wchodzę do Miłowa, i tak sobie wyliczam do której wejść rodzinki i padło na Ćwirów, gram, gram i była noc <simowa ofk.> i tak sobie jeżdżę po parceli i były DUCHYY! Chyba Kornelia, ale nie wiedziałem co to jest i weszłem do Werony i wszedłem do Kapuletów i noc i duchyy i wtedy się skapnąłem że to duchy |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Ja pamiętam jak pierwszy raz grałem w 2...
Moja siostra przyniosła pirackie Simsy od koleżanki, zainstalowaliśmy i zaczęliśmy grać. Stworzyliśmy pierwszą naszą rodzinę, była to moja mama, tata, ja, ona, kuzynka, druga kuzynka, kuzyn (wszyscy za wyjątkiem rodziców było rodzeństwem ![]() ![]() Jak wyszło TS3, to porzuciłem Dwójkę na około 1,5 roku. Teraz znowu ją zainstalowałem, pożyczyłem sobie dwa dodatki (OŻ i CW) i jest gites majonez, w TS3 nie gram w ogóle. |
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 10
|
![]()
pamiętam jak dostałam The Sims 2 pod choinkę, później jak instalowałam zachwycałam się nie tylko pudełkiem, ale również grą podczas instalacji i ciekawostkami
![]() A i pamiętam jeszcze moją pierwszą rodzinkę. Była to kobieta, oraz mężczyzna. Ja uważałam ich za małżeństwo, lecz niestety przekonałam się, że są tylko lokatorami gdy kupiłam im jedno łóżko :0. No i jeszcze wpadłam w manię kupowania. Kupiłam sporo drogich i czasem nieużytecznych rzeczy zapominając o lodówce ![]() I jeszcze pamiętam, jak już wszystko skończyłam i chciałam, aby coś zrobili ( była pauza, której nie umiałam wyłączyć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja pamiętam jak, od brata na gwiazdkę dostałam the sims 2 zwierzaki, a wcześniej miałam pożyczone od niego nocne życie i jak, zainstalowałam zwierzaki i zrobiłam sobie rodzinkę. Samotną simkę która albo zaszła z jakimś simem w ciążę albo jej adoptowałam dziecko dokładnie już, nie pamiętam. I miała 2 psy później te psy postarały się, o młode i miała więcej dokupiłam jej jeszcze jednego dorosłego psa i kota, a ten jej syn był wtedy już, dorosły mieszkali na przedmieściu w Miłowie. Długo nimi nie grałam jak, simka zbliżała się do śmierci to skasowałam rodzinkę ponieważ mi się znudziła. wiele miałam rodzinek które miło wspominam, czasem jeszcze sobie gram w the sims 2 ale, to już nie to samo. Pamiętam jak, zrobiłam simkę dorosła z nastoletnia córką i ta simka otworzyła domowe przedsiębiorstwo i sprzedawała rzeźby to też, była fajna rodzinka którą krótko grałam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Raz(dodatek:na studiach)nie posprzątałem śmieci(ktoś wywalił) i zaplęgło się robactwo.Simka złapała chorobę a teraz w Akademii Klasycznej stoi już tylko jej nagrobek(w tym samym dniu przyszedł KOMORNIK!)
|
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Pierwsze uruchomienie jakieś z 7 dni temu, dziś nie mam już tej gry na kompie
![]() Ale mimo wszytko fajnie będę wspominał pieski jakie miałem, moich simów i ładnie zmieniającą się pogodę i klimat bo pamiętam że jak byłem młodszy to zawsze chciałem pograć w tą grę, choć domyślałem się że szybko mi się znudzi. |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Kiedy pierwszy raz zagrałam,miałam chyba 7,8 lat <?> Strasznie lubiłam grać w dwójkę,czasem budowałam własne parcele publiczne,ale simsy miałam z internetu ściągane. To były fajne czasy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Kiedyś jak miałam chyba 10 lat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
A ja nadal gram w ts2. Pierwszy raz grałam w Simy chyba w 2007 roku, zainstalowała je na kompie mojego chłopaka i nie mogłam się odkleić
![]() ![]() Potem kupiłam sobie własny komputer , specjalnie wybierałam taki, który spełniał wymagania do simów. I doopa. Karta graficzna się pogryzła z grą i nie miałam ścian. Tylko simy i meble. Jak można przypuszczać szybko mi się znudziło ![]() Pamiętam za to pierwszą simkę, nie wiem jak się nazywała, ale była studentką i była prześliczna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Miałam 10 lat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |