Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.12.2011, 15:50   #261
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry

Ej właśnie, o cho chodzi z tym Master Controllerem? Nie ma połowy przydatnych opcji, on sobie jaja robi czy co?

A co do modliszek, anie, to są przeurocze. Lubię wszelkiego rodzaju zwierzątka. Nie spotkałam się jeszcze z modliszkami 'domowymi', Ty masz chyba dużo zwierząt

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.12.2011, 16:22   #262
anie_1981

Mod NRaas Master Controller jest teraz podzielony na dwie części. Główny mod ma najbardziej podstawowe funkcje, a te od cheatowania są jakby osobnym modem, czyli trzeba mieć dwa pliki...

Główny mod
Moduł cheatowy

Off-top:
Jedni zbierają znaczki... a ja zbieram zwierzaki... Oczywiście biorę tylko takie, którymi potrafię\daję radę się zająć. Ostatnio miałam smutne dwa tygodnie... Najpierw zmarła 11-letnia kotka (kotów nie lubię, ale nie życzę im źle, ani się na nich nie wyżywam), miała zator tętnicy, wet zrobił sekcję, podobno nie dało się jej uratować. Wczoraj padł jeden z moich ptaszków, samczyk zeberki. Był taki śliczny. Nie mam pojęcia co mu było, reszta jest zdrowa.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2011, 17:03   #263
Arisane

Cytat:
Napisał Rosemarie Zobacz post
W zasadzie to napisałaś, że Twoi simowie mają ciekawsze rzeczy do roboty. ;D
No ale to tylko moja opinia, koniec, kropka, zamykam temat.
Arisane jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2011, 17:54   #264
suomii

A mi właśnie umiera mój szczur, który jest ze mną 3 lata... Smutne, ale taka kolej rzeczy i już się pogodziłam.

Dobra ale offtop, żeby nie było to może powiem, że swoje wrażenia z gry opiszę jak ją dostanę już na święta ;] nie mogę się doczekać.
stare 20.12.2011, 18:42   #265
Levkoni

Co do ceny gry to ja nie lubię kupować używanych gier. Jakoś mnie nie kręcą w zamian za niskie ceny, nie mam zaufania... A co do własnych zwierzaków to swego czasu miałem zwierzyniec, trzy psy, kilka kotów, dwa chomiki, i szczura. To wszystko na raz. A oprócz tego był też inny chomik, żółw, inny pies i inne koty, ale z tego wszystkiego żyją już tylko dwa psy i kilka kotów, ale te się porozchodziły i przychodzą tylko na żarcie
stare 20.12.2011, 19:47   #266
anie_1981

No to ja się zastanawiam nad tym, czy nie wystąpić o jakieś dotacje z tytułu prowadzenia mini-zoo Pies, kot, chomik, rybki, samiec zeberki, 2 samce mewki jakońskiej, 4 modliszki...

No off-top zrobił się spory Sorry, przyznaję się... to ja go zaczęłam... A wracając do gry, to ostatnio mi się nie wyłącza, ale mało gram, prawie wcale. Byłoby pięknie, ale po najnowszej łacie konie paskudnie galopują. Okropnie to wygląda i bardzo mi jest przykro.
stare 20.12.2011, 20:24   #267
ultraviolence

Absolem, ja też nie od razu wierzę sprzedającemu, co zresztą w dzisiejszych czasach wcale dziwne nie jest... Dlatego jak mam wątpliwości, proszę o real foto. Wtedy wszystko jest jasne, jak słońce - albo biorę, albo nie. Jak jestem przy kasie, to kupuję nówki, wiadomo

Anie, zazdroszczę Ci takiego mini-zoo, choć pewnie roboty z tym nie mało Ja mam tylko flat-coated retrievera i niedużego kundelka... Wciąż zastanawiam się nad tym legwanem, bo w końcu to jaszczur, trzeba byłoby przygotować mu odpowiednie terrarium i warunki... Może kiedy będę na swoim, to o tym pomyślę

Hmm... Żeby taki wyraźny offtop nie walił po oczach, to powiem, że ostatnio gra mi się wyśmienicie. W SV, gdzie gram, nie mam obecnie żadnych koni, ale obiecuję je sprawdzić na innym zapisie... Może i do mojej gry wkradło się to dziwne galopowanie. Jeszcze jedno: po instalacji łaty, simowe niemowlęta rzeczywiście prezentują się o wiele lepiej. Już dawno czekałam aż je poprawią
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2011, 09:31   #268
anie_1981

Co do galopowania koni, to podobno tak się dzieje gdy koń ma 10 pkt galopowania. Moje konie mają 10 punktów galopu i skoków, nie sprawdzałam na słabiej wyszkolonych koniach.
stare 23.12.2011, 22:09   #269
ultraviolence

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Co do galopowania koni, to podobno tak się dzieje gdy koń ma 10 pkt galopowania. Moje konie mają 10 punktów galopu i skoków, nie sprawdzałam na słabiej wyszkolonych koniach.
Ze słabiej wyszkolonymi końmi nic się nie dzieje, to już sprawdzone Jak uda mi się dobić do 10 poziomu, to dam znać. Jeśli nie będzie to indywidualny przypadek, a problem obejmie większą ilość osób, będą musieli wydać jakąś łatę, która to naprawi.
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.12.2011, 10:27   #270
anie_1981

Na szczęście mam NRaas'a MC, więc mogę zabrać konikom ze dwa pkt umiejętności... Ależ nas EA "ukochała", W każdej normalnej grze dąży się do maksymalnego wyszkolenia postaci, a ja będę im umiejętności zabierać, bo EA skopała galop
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania