![]() |
#261 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ej właśnie, o cho chodzi z tym Master Controllerem? Nie ma połowy przydatnych opcji, on sobie jaja robi czy co?
A co do modliszek, anie, to są przeurocze. Lubię wszelkiego rodzaju zwierzątka. Nie spotkałam się jeszcze z modliszkami 'domowymi', Ty masz chyba dużo zwierząt ![]()
|
![]() |
#262 |
|
![]()
Mod NRaas Master Controller jest teraz podzielony na dwie części. Główny mod ma najbardziej podstawowe funkcje, a te od cheatowania są jakby osobnym modem, czyli trzeba mieć dwa pliki...
Główny mod Moduł cheatowy Off-top: Jedni zbierają znaczki... a ja zbieram zwierzaki... Oczywiście biorę tylko takie, którymi potrafię\daję radę się zająć. Ostatnio miałam smutne dwa tygodnie... Najpierw zmarła 11-letnia kotka (kotów nie lubię, ale nie życzę im źle, ani się na nich nie wyżywam), miała zator tętnicy, wet zrobił sekcję, podobno nie dało się jej uratować. Wczoraj padł jeden z moich ptaszków, samczyk zeberki. Był taki śliczny. Nie mam pojęcia co mu było, reszta jest zdrowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
|
![]()
A mi właśnie umiera mój szczur, który jest ze mną 3 lata... Smutne, ale taka kolej rzeczy i już się pogodziłam.
Dobra ale offtop, żeby nie było to może powiem, że swoje wrażenia z gry opiszę jak ją dostanę już na święta ;] nie mogę się doczekać.
![]() |
#265 |
|
![]()
Co do ceny gry to ja nie lubię kupować używanych gier. Jakoś mnie nie kręcą w zamian za niskie ceny, nie mam zaufania... A co do własnych zwierzaków to swego czasu miałem zwierzyniec, trzy psy, kilka kotów, dwa chomiki, i szczura. To wszystko na raz. A oprócz tego był też inny chomik, żółw, inny pies i inne koty, ale z tego wszystkiego żyją już tylko dwa psy i kilka kotów, ale te się porozchodziły i przychodzą tylko na żarcie
![]()
![]() |
#266 |
|
![]()
No to ja się zastanawiam nad tym, czy nie wystąpić o jakieś dotacje z tytułu prowadzenia mini-zoo
![]() No off-top zrobił się spory ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
|
![]()
Absolem, ja też nie od razu wierzę sprzedającemu, co zresztą w dzisiejszych czasach wcale dziwne nie jest... Dlatego jak mam wątpliwości, proszę o real foto. Wtedy wszystko jest jasne, jak słońce - albo biorę, albo nie. Jak jestem przy kasie, to kupuję nówki, wiadomo
![]() Anie, zazdroszczę Ci takiego mini-zoo, choć pewnie roboty z tym nie mało ![]() ![]() Hmm... Żeby taki wyraźny offtop nie walił po oczach, to powiem, że ostatnio gra mi się wyśmienicie. W SV, gdzie gram, nie mam obecnie żadnych koni, ale obiecuję je sprawdzić na innym zapisie... Może i do mojej gry wkradło się to dziwne galopowanie. Jeszcze jedno: po instalacji łaty, simowe niemowlęta rzeczywiście prezentują się o wiele lepiej. Już dawno czekałam aż je poprawią ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
|
![]()
Co do galopowania koni, to podobno tak się dzieje gdy koń ma 10 pkt galopowania. Moje konie mają 10 punktów galopu i skoków, nie sprawdzałam na słabiej wyszkolonych koniach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
|
![]()
Na szczęście mam NRaas'a MC, więc mogę zabrać konikom ze dwa pkt umiejętności... Ależ nas EA "ukochała", W każdej normalnej grze dąży się do maksymalnego wyszkolenia postaci, a ja będę im umiejętności zabierać, bo EA skopała galop
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|